- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Търся си форумен...
на зверче :/
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
кви са условията :Д
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
написах ги по-горе
WindScar <3333
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако търсиш сексуален роб аз съм човекът... :P
ляляля, никой ли не иска да ми е зверче
sad, forever alone -.-
WindScar <3333
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
може ти да си ми зверче ^^
и ще те вържа и/или сложа в клетка
и ще те кръстя Мария
и ще хапеш гостите по краката и аз ще ти се карам и ти ще ме гледаш виновно ^^
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Maria li?
ai begai
xareswam si imeto
i nikwi kraka ;D
Georgi, ti nali si imashe jena? ;D
WindScar <3333
taka i ne mi kaza koq e tq ;d
WindScar <3333
Exe, ne moje li az da wi wzema dwamata.. i da me glezite..
opa, az ne obicham da me glezqt ;D
![]()
WindScar <3333
Начи виж са. Не те харесвам за да те ревнувам, така че - ок.Драсни, като идваш към София.
taq ne sum q zasichalaa ot mnooooooooooooooooooooooooooooooogo wreme
WindScar <3333
Търся си собственик... :S
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage