ААААА прецаках се много ебано.Преди няколко месеца най-добрия ми приятел си хвана приятелка,аз си имах също бяхме 4та не разделни,на море насам натам.Всичко беше супер,приятелката ми и аз се разделихме ,защото не се получаваха нещата,аз съм преживял доста по ужасни неща от това ,да ти разбият сърцето и не го приемам вече толкова навътре ! Беше към края на лятото и заминах отново на море,имам апартамент в Бургас останах там,имам доста познати беше някъде към края на Solar постоянно обикалях партита да не мисля за глупости.Едната вечер видях приятелката на най-добрия ми приятел с някаква компания в едната дискотека ,не видях кога си тръгна,но разбрах,че е била с едно момче.Не ми направи впечатление ,защото си личеше ,че тя обича моя приятел много и не мислех,че ще направи нещо,защото по това време той не беше в Sunny.. След това разбрах,че всъщност тя му е изневерила и той разбра ,прие го много тежко ,страдаше много ,защото я обичаше и тя плачеше и му се молеше да й прости и той го направи,но явно не можеше да понесе това което тя му причини и връзката им не беше същата,постоянно се караха и него много го болеше ,никога преди това не го бях виждал да плаче за момиче.Тогава реших,че трябва да й го върна !! Те се разделиха окончателно и тя ме търсеше за да разбере как е той какво прави.Той учи във Варна ,щеше да се прехвърли задочно ,за да си остане в София и да бъде с нея,но след като се разделиха реши да замине.Тя остана сама,всички разбраха как му е изневерявала и всички я осъждаха ,защото той е доста свестен.И тогава аз бях там,защитавах я ,бях до нея когато имаше нужда,мина се около месец и виждах как тя ме иска,започнах да спя с нея,да я омайвам как той не я заслужава ,как аз ако бях щях да й простоя ,как е прекрасна и т.н. Но и казах,че не искам никой да разбира,че ще нараним моя приятел и тя се съгласи ,но всъщност аз излизах и с други момичета и го правех така,че тя да разбира ,тя започна да страда ,но винаги я връщах ,наранявах я ,за да види какво му беше на него ! Тя започна да се влюбва в мен , а аз я унижавах ,но и винаги бях до нея ,изслушвах я !! Но тогава той си дойде ,те се видяли ,той й простил и се събраха.Аз се побърках усетих,че я искам ,че съм влюбен ,сега той пак замина и уж са заедно ,но не се знае кога ще се видят пак.Снощи тя му направила изненада ,но той бил много уморен и си тръгнал,тя ми звънна аз отидох и .. аз спах с нея ,беше много хубаво, сутринта той си замина ,на нея сега й е много гадно и аз й казах,че съм влюбен в нея тя не каза нищо .. освен "Обичам го ,много" .. и сега се побърквам искам я ,но нямам представа какво да направя.