.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

как да си сложа 0чна линия

здравеите .. от мн време се опитвам да си сложа очна линия от горе и от доло но се кривя нш и една приятелка ми каза че го прая грешно... та някои би ли ми казал как точно се слага.. мс предваритело

Ми ние как да ти обясним точно как става.. трябва или да ти се покаже или потърси някакъв клип във вибокса..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Ами ще ти кажа аз как си слагам. Намираш си здрава опора, на която да си сложиш ръцете. Затваряш окото с ръка, като придържаш миглите и просто следваш контура на окото.

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    http://www.youtube.com/user/MakeupGe.../2/8_bJQdOd1hc

Виж този клип. Тази жена е професионалист, прави много добри клипове и обяснява добре. Дано ти е от полза!
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

anonymous708973
    Guest
    Намираш стабилна опора, подпираш си ръката.
    Очертай първо последния сантиметър-два от външния ъгъл на окото. После средната част и накрая вътрешната. НИКОГА не го прави цялото око наведнъж - шансът да оплескаш нещо е огромен.
    Аз съм си слагала всичко на всичко 4 пъти очна линия и от първия стана идеално

Супер фен Аватара на fuckme
    това няма как да ти се обясни. просто или да ти го покаже тази приятелка, или се опитвай сама докато не успееш.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на sunshine955
    с много опити става !
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Zdravey diamondstar. Naistina ne e lesno da si slagash dobre ochna liniq. Vij tazi statiq e mnogo polezna http://bgstylezone.blogspot.com/2012...post_6538.html

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Момичета,може ли да ми помогнете малко по тази тема?

Имам белег на единия клепач,който ми е по-изразителен. В смисъл...релефен е такъв,не е гладък белег.Отначало не се забелязва,но ако се вгледаш си личи ужасно много и за това много се притеснявам да си слагам очна линия,защото не знам как да го направя на проблемния клепач. Имате ли някакви идеи как да замаскирам или нещо такова?

Супер фен Аватара на paradosou
    Всъщност зависи и от очната линия. Има такива, които са като писец и с тях става по-лесно, обаче пък не изглежда толкова наситен цветът (при повечето поне). Стабилната опора ти е задължителна при първите опити, нататък вече ще свикнеш, че дори и ще се специализираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си