.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ние момичетата усещаме,когато някой има интерес към нас. ;д Може би просто го е срам,както и теб,но ако чувствата ви са взаимни,все някой трябва да направи първата крачка,а повярвай,не е лесно да си имаш работа със срамежливо момче,поне в началото.Може да се наложи ти да си тази,която да прибяга към първото действие.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ти също не си го поздравила - това автоматично означава ли, че ти не го харесваш? Не, нали. Просто може да си мислите еднакво и него да го е страх да предприеме първата крачка, така че действай ти. Заговори го.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Ние момичетата усещаме,когато някой има интерес към нас. ;д
    Малко наистина усещат. Повечето си въобразяват и си набиват филми в главата.

Авторке, ако го харесваш, действай първа. Не чакай той да направи нещо, защото сигурно ще си останеш само с чакането. Отиди при него следващия път в автобуса.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на shaunaa
    Аз също съм доста срамежлива и не мога просто така да отида при него и да го заговоря, просто не знам какво да му кажа като отида при него !
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Аз също съм доста срамежлива и не мога просто така да отида при него и да го заговоря, просто не знам какво да му кажа като отида при него !
    ''Не са ли ти казвали че е неприлично да зяпаш хората?'' на шега с усмивка разбира се. Аре отивай

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Alchemist Виж мнението
    ''Не са ли ти казвали че е неприлично да зяпаш хората?'' на шега с усмивка разбира се. Аре отивай
    Доста странно ще стане, ако няма чувство за хумор. Представям си го

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си