.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Искам да ми препоръчате спорт, който да ми е полезен да се самоотбранявам ...

Здравейте, на 16 години съм и съм от провинцията ... Преместих се в София да живея и честно казано страх ме е ,защото има всякакви , които без причина се заяжда било то и в трамвая. Около 170 см съм , но това не знам дали ще е от значение. Някой може ли да ми препоръча с какъв спорт да се занимавам,за да мога да се отбранявам и съответно да се бия,защото не отговарям на никой и те злоупотребяват с това в даскалото и ме тормозят ?Било то бойни изкуства, джудо,бокс или каквото и да е

Мега фен
    Град
    Earth...
    Това е разликата между града и твоето родно място. Като не ти харесва винаги можеш да се върнеш от там от където си дошъл.

Има си причина дечурлигата да се заяждат с тебе. За какво ти е да знаеш да се биеш? От къде тези лоши чувства? Толкова ли си секнат в устата?

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Това е разликата между града и твоето родно място. Като не ти харесва винаги можеш да се върнеш от там от където си дошъл.

Има си причина дечурлигата да се заяждат с тебе. За какво ти е да знаеш да се биеш? От къде тези лоши чувства? Толкова ли си секнат в устата?

Целта ми е да не се бия без причина и ей така,а да мога да се самозащитава случай ,че ме нападнат. Попаднах в случай,който един дойде и ме удари по връта ,защото съм го бил погледнал ...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Бойни изкуства - има ги най-различни.
    Бокс, карате, айкидо и така нататък. Поразрови се из интернет, виж клубовете и така нататък. Това би ти било полезно да се самоотбраняваш.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от xaxalud Виж мнението
    Целта ми е да не се бия без причина и ей така,а да мога да се самозащитава случай ,че ме нападнат.
    Нали

Цитирай Първоначално написано от xaxalud Виж мнението
    Попаднах в случай,който един дойде и ме удари по връта ,защото съм го бил погледнал ...
    ааааааааааха, само защото си го погледал те е ударил

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Нали

ааааааааааха, само защото си го погледал те е ударил
    Дойде при мен и ми каза ,, Толкова ли съм красив , че ме гледаш'' той си въобрази,че него гледам и ме удари,но това е само за пример,защото не знам някой ден на какъв ще попадна ...
    Та въпроса ми е може ли да ми препоръчате такъв клуб за тренировки с цени и програма...
    Последно редактирано от xaxalud : 10-30-2012 на 15:50

Ако искаш да си губиш времето отиди на уроци по бойни изкуства, там нещо друго освен на дисциплина която ти явно не търсиш - няма да намериш.
    Ако просто се поддържаш във форма с макар и тривиални упражнения всекидневно и се научиш да боравиш с нож, няма да имаш никакви проблеми.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Днешните 12годишни дори да лъжат не могат... На къде отива това поколение... Просто е.. .Спри да се перчиш на ляво и на дясно...

Цитирай Първоначално написано от Ambiguous Виж мнението
    блабла
    Нали? Още 1 убиец ни трябва...

Не мисля да ставам УБИЕЦ и не мисля, че се перча. Искам да знам в случай, че някой се заяде с мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си