- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- MUSIC IS FUCKING DEAD!
Thanks to you cunts, stabbing it in the fucking chest
You, and all these fake, righteous, undeserving bands
FUCK YOU!
Абе глупаци такива .. гледай ги Азис слагат тука където е Аскинг Алрксандрия.. на къде само отива света вече направо не знам. Апък за оня дето е мега фен на BVB малко да си мериш думичките за Аскинг ве шибан глупак такъв !!
Вие ли говорите за музика, бе, сополи ? :д
ми точно ние .. нещо против да си говорим ли имаш не мога да разбера!?
ей ей .. малко по - леко с думите. това, че майка ти е кучка не означава и че всички други жени са такива![]()
ии psychopath щом не знаеш каква музика да слушаш по - добре си затвори устата. + не си ми майка нито баща за да ми казваш кога да си лягам или дали съм на даскало !
ще спреш да пишеш и да се излагаш или ще продължаваш да демонстрираш колко си проста ?
100% аз не знам да : )
малките сперми на трудови лагери ! ;д
Ъъъъ много фенове на AA сте се завъдили последно време...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
И ташака е, че ще им мине модата и няма дори да чуят истинската музика, защото няма да са се поинтересували за нея. ;д
Ама оу, пикло такава, ква си ти да казваш кой за какво как ше говори, ма? Няква си там, незнайно откъде дошла, се прави на интересна тук. Ай отивай си в кочината от която си излязла и не смей да говориш за музика пойче, ако не искаш да се излагаш!
Аскинг са мега тъпите педали, ултра гей, ултра гейй! И ся кво ма, ще ме набиеш ли? Чакам, чаакааам!
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
еми не слушай АА и всичко е точно.
ти поне имаш по-добър ориентир от нея
може да се преглътне,че слушаш АА
ама те са някви заблудени позьорки дет слушат само лиготии.
WindScar <3333
Ама какво им е на АА?
"Imagine all the people
Ами, гадни са..
как може да редиш Нирвана например до тях?
Атцтцт...
WindScar <3333
Никога не съм казал, че те са като Нирвана или нещо подобно.. Двете групи са тотално различни и нямат никакви прилики, за да бъдат сравнявани. Просто Аскинг Александрия не са за всеки.
"Imagine all the people
Естествено е, че той ще е добре, а момичетата ще са зле. Женска или казано на твой език (по твой адрес) курвенска логика. Как определи, обясни ни ако обичаш, че те са зле, а той е много добре ? От къде си толкова запозната те какво слушат и харесват, вземайки предвид, че и двете страни в случая харесват едно. И не смей да ми казваш какво да си целувам и какво да правя, защото отговор от сега мога да ти дам. А и ако не е тайна от коя част на България си да знам да не стъпвам там ?