- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- объркана 'връзка'
Не мислех да пиша в темата, но след този коментар нямаше как да не изразя своето мнение.
За теб "говореното" с половинката равносилно на викове/крясъци/писъци/истерии ли е? Е, съжалявам те. Това показва само как не си успяла да срещнеш човек достатъчно зрял, че да разговаря нормално за проблемите във връзката си, търсейки тяхното разрешение.
Разбира се, че всички бихме зарязали момичето/момчето, с което ходим от месец ако той/тя реши да си изкрещи въздуха от белите си дробове върху нас.
Това, че той не е споделил с нея, държи се дръпнато, не показва ласки, обич, любов пък (мамка ви) дори и едно просто уважение към човека до себе си, показва че не и вярва достатъчно, че да и сподели. Нали половинките са за това? За да споделят/разрешават проблеми, за да ви обичат? Е, за какво ти е човек, когото се държи студено към теб? Това отбягване на показване на любовни ласки е обидно. Не казвам, че постоянно трябва да се мляскат и обарват. Казвам просто, че ако беше наистина мъж щеше просто да и заяви, че в момента минава през еди какъв си период, и че ще и сподели когато пожелае. Ще и обясни своите чувства и ситуацията, в която се намира. Никой не харесва, когато половинката му крие неща от него/нея. Такова поведение и начин на мислене са съвсем нормални.
За протокола - аз съм момиче.
едит:
Странно, но съм напълно съгласна.
Ако беше някой друг потребител, щяхме да заявим съвсем различни неща. Такива теми е имало и преди, и коментарите със сигурност са били различни.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 10-29-2012 на 14:28