.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 115

Hybrid View

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз пак да се оплача и да помоля за съвет
    не сме се виждали от неделя, т.к. се разболях и той е болен и да се оправим по-бързо, уж
    само че щях да съм окей , ако ми звънеше
    за 3 дни съм го чувала 5 пъти по 1 минута, като 1 път той ми звънна, всичките останали аз
    наистина много го харесвам и искам нещата да се получат, обаче не знам какво трябва да му кажа или как да го питам , за да разбера какво мисли той по тоя въпрос и какво мисли за мен като цяло
    вие какво мислите по въпроса? как да го предразположа към разговор и пр.?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    аз пак да се оплача и да помоля за съвет
    не сме се виждали от неделя, т.к. се разболях и той е болен и да се оправим по-бързо, уж
    само че щях да съм окей , ако ми звънеше
    за 3 дни съм го чувала 5 пъти по 1 минута, като 1 път той ми звънна, всичките останали аз
    наистина много го харесвам и искам нещата да се получат, обаче не знам какво трябва да му кажа или как да го питам , за да разбера какво мисли той по тоя въпрос и какво мисли за мен като цяло
    вие какво мислите по въпроса? как да го предразположа към разговор и пр.?
    Не виждам как имаш енергия да продължиш да влагаш нещо в тая връзка, след като отсрещната страна ОЧЕВИДНО не прави нищо по въпроса. Не се страхувай да отстояваш позицията си, в края на краищата... какво ще стане? Не сте madly inlove, нито имате дълга и стабилна връзка. Ще късате... голям праз. Нали знаеш, че няма да е последното момче, което ще те е харесало?

Купи му едни витамини. Негова си е вината, че няма никакъв имунитет.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Негова си е вината, че няма никакъв имунитет.
    Добре, това беше страшно тъпо. Като човек, който пие антибиотици почти всеки месец и е болен (не от прости настинки) всеки месец, казвам че изобщо не зависи от нас. Какво ли не съм изпила за тая имунна система, нищо не помага.
    Реших да го споделя.

Иначе, Иве. Знаеш че съм ти приятелка, и ми е тежко да те гледам как се мъчиш в тази връзка. Споделям мнението на тези, които ти казват че той просто се оправдава и не иска да бъде с теб.
    Мъчно ми е че ти го казвам, ама на това мнение съм.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Добре, това беше страшно тъпо. Като човек, който пие антибиотици почти всеки месец и е болен (не от прости настинки) всеки месец, казвам че изобщо не зависи от нас. Какво ли не съм изпила за тая имунна система, нищо не помага.
    Реших да го споделя.

Иначе, Иве. Знаеш че съм ти приятелка, и ми е тежко да те гледам как се мъчиш в тази връзка. Споделям мнението на тези, които ти казват че той просто се оправдава и не иска да бъде с теб.
    Мъчно ми е че ти го казвам, ама на това мнение съм.
    Нормално да си болна всеки месец, след като пиеш толкова много антибиотици. Нали знаеш принципа на действие?
    Оправи си храненето, обличай се умерено, пий витамини и всичко ще е на 6.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оправи си храненето, обличай се умерено, пий витамини и всичко ще е на 6.
    Казват всички, които не са болни. Айде, моля ти се. Звучиш като майка ми.
    Обличам се топло, ям страхотно, тъпча се с витамини. И въпреки това пак съм болна. Посещавала съм десетки болници, не само в БГ, но и тук, предписват ми витамини и глупости и въпреки това ефект няма.

Така, че. Не е така.
    Спамим, сорри Иве.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си