мерси момичета, не знам от наивност или от любов , ама ще се съглася със Сиси :Д
днес ми се обади пръв, подчертавам т.к. не го беше правил особено често напоследък
обясни ми , че няма нищо и да не се притеснявам и просто да си се оправям у дома, кашляше зле
в единият момент си мисля, окей, ще се разделим, ама после като го чуя и се разтапям..
и си мисля, че не е толкова грешно и че просто след като оздравееМ ни трябва разнообразие
не сме правили секс, правим едно и също (разходка+кафе+разходка; дискотека х 2-3 пъти месечно + отделно аз ходя при него с приятели, докато е на работа ) и просто ще заявя, че т.к. виждам че не ни е окей 'еднаквотията' трябва да правим нещо различно
и някак ще го предразположа към темата за секса, защото си мислех,че не е важно, когато съм го имала винаги
и изведнъж когато го няма и когато човека не ме натиска през 5 минути се чудя къде бъркам(е)

мерси (:

//знам че е малко странна темата, ама ако имам нужда от съвет предпочитам обективни мнения,т.к. приятел(к)ите ми са малко като:мда, знам, трябва да не му звъниш или трябва да говорите
и слушам едно и също пристрастно мнение и не ми харесва!
та да, съжалявам , ама предпочитам да се допитвам така ..до непознати (образно казано ) (:
мерси пак :>