- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Матурите ..
решихте ли вече коя да държите
знаете ли нещо за тази по-английски
малко си позабравих въпросите, после ще едитна
дадада, и аз питам за нивото на тая по английски ?
Бяха ми казали, че е на Б1 .. вярно ли е?
иначе още нищо не съм решила, по нищо не съм сядала да уча, пък камо ли да ходя на уроци [не, че смятам да ходя, де].. а доста от съучениците ми вече, ако не друго, поне знаят по какво ще е
ДЕПРЕСИРАМ СЕ МОШШШШШШШШ'НО ;д
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Реших по какво ще държа матура когато трябваше да го напиша на листчето ... което не беше много отначалото ахахах
За тази по английски знам, че преди време е била доста лесна, но заради много желаещи са вдигнали нивото
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Да ви успокоя, че матурите са супер елементарни, стига да си слушал и запомнил нещо през обучението си
по БЕЛ без да си учил може спокойно да изкараш 5 например
Мх, тая по английски беше голям дерт преди 2 години, въпреки че я взех с почти пълно 6, така че трябва да си напънете малко задничетата
по български дето се вика от обща култура ще я избутаме, пък ако вземем да почетем малко и доволни ще останем ;д
иначе английския ми е много под въпрос .. от 3 години вече нищо не съм отваряла, а трябва ;д Скоро мисля да се заема с преговор на нещата пък където се запъвам вече ще обърна повечко внимание иии да.. дано да е на б1
Аз знам, че преди две години официално беше А2, за тази година не знам.
Не знам за повечето от 94 набор, но аз още не съм решила каква ще ми е втората матура.
Знам обаче, че входния на СУ по английски е много труден.. и е по-високо ниво..мисля, че е около Б2.
Ние сега сме на C1 и не е кой знае какво, ако си следиш нещата, чак съжалявам, че не го правя ;д.. така, че не мисля, че ако седнеш да учиш, както трябва изпита за СУ ще е толкова труден.
Трябва да поразпитам иначе за нивото на матурата.
а ппц тая по философия е доста лесна .. от обща култура, без да учиш разните учения и т.н., 4та не мърда
Дап, по философия е доста лесна, прочетох нещо последните 2 дни ... и не трябваше
Изкарах 5ца
Само трябва да можеш да пишеш есе и да разтягаш локуми;д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
аз още си нямам идея по какво да се готвя,
а и супер много ме мързи тая година ..
и направо не ми се мисли какво ще правя ;д
триумя се м/у английски, география и философия
абе ддз
Последно редактирано от DaNGeRousLy : 10-30-2012 на 11:08
Давам частни уроци по БЕЛ и философия - 15 лева/час![]()
Аз съм още 9 клас пък и аз супер мн се притеснявам. Казаха ми, че в 12 клас трябвало по всички предмети да имам 6, иначе шанса за университет в Германия намалявал драстично. (пък аз съм в немска) Само не разбрах дали оценките от 9, 10 и 11 клас също трябва да са ми 6ци.. ама я ми обяснете така по подробно каква е схемата? т.е. какви са тея матури, кои са задължителни и в кои случаи трябва да си избираш допълнително? Никога не съм ги разбирала тея работи..
Първоначално написано от BladeDancer
споко, аз дето съм 12 клас още не знам за какво става въпрос
имаш време
Аз имам още една година след тая, ама от 7-ми клас си знам каква ще ми е втората матура :д
Само дето напоследък нещо се колебая заради новата даскалка.. :/
Май ще прибегна до частен учител/курс лятото.., защото тази година абсурд да науча нещо..
*сън*
НЯМА СМИСЪЛ ДА ДАВАТЕ ПАРИ ЗА ЧАСТНИ УРОЦИ ЗА МАТУРИ! СУПЕР ЕЛЕМЕНТАРНИ СА!
За немския класната беше казала, че е между Б1 и Б2. Ако въпросът ви е как да изкарате матурите с 3 .... то .... не знам ... бих се отчаяла. Не би трябвало да ви е цел да я "вземете" просто.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз не се спичам от тези матури. Това не е олимпиада, а неща, които се води, че трябва да ги знаем.
Освен тази по български, която е задължителна, ще пиша 2ра по английски и 3та допълнителна по история.![]()
Още не е сигурно дали ще я държа. По принцип не ми е задължителна, тъй като дипломата ми по история ще бъде добра, просто изявявам желание.![]()
То това с третата матура се прави или ако ти е МНОГО задължителна, или за вдигане на дипломата. Но не бих те посъветвала аз лично, все пак ти си решаваш, но знаеш приказката за двете дини и мишницата. Това, че не си избрала география и философия ми показва, че имаш акъл в главата.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^значи аз ще пиша география понеже съм изключително тъп![]()
![]()
95% от тея, които пишат география и философски цикъл, са ги писали, защото са "много лесни" и нямало какво друго да измислят и точно това им отрязва главите.Освен ако не си в паралелка география или философия или не се занимаваш много усилено с подготовката си, е много лоша идея да пишеш тея два предмета за матура. Всяка година е резачка с тях. Не вярвам тая да е по-различно
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more