.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Лек ден.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fen7asy
    е айде някой да ми обясни дее.. какво ми се изисква за да уча нещо хубаво в Германия? Примерно медицина, право или нещо такова.. т.е. за матурите да ми обясните, а и за дипломата примерно ако не е пълно 6.. ами например 5.50 или пък по-малко.. да кажем дипломата ти е 5 можеш ли да положиш някакви допълнителни изпити там и да те вземат или само си измислям :д аре обяснете ми моля ви.
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

mond0
    Guest
    Аз също много се чудя по какво да ходя на матура.. ние правихме пробни матури по български почти изкарах 4 и не се притеснявам че ще ме скъсат.. но 2-рата матура не знам по какво да ми бъде, но за сега пробвах само по английски и не ми се получи добре. Изкарах 15 точки от 23 възможни за 3 все още имам време да уча според вас кое е по добре да направя да се пробвам да уча за матурата по английски или да пробвам по философия. Но във никакъв случай география или биология там ме няма много.
    Последно редактирано от mond0 : 01-07-2014 на 20:52

Мега фен Аватара на SonataArctica
    mond0 ти си най-умното парче във форона.

mond0
    Guest
    Предполагам. Просто пиша директно без да обяснявам. Но мисля че е редно да ми помогнете с адекватен отговор а не с критерии за мен
    Последно редактирано от mond0 : 01-07-2014 на 20:52

Супер фен Аватара на BadAss
    мисля че акцентът на коментарa на колегата беше върху фактa че си изровил/а тема от 2012 година

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си