- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Матурите ..
Лек ден.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
е айде някой да ми обясни дее.. какво ми се изисква за да уча нещо хубаво в Германия? Примерно медицина, право или нещо такова.. т.е. за матурите да ми обясните, а и за дипломата примерно ако не е пълно 6.. ами например 5.50 или пък по-малко.. да кажем дипломата ти е 5 можеш ли да положиш някакви допълнителни изпити там и да те вземат или само си измислям :д аре обяснете ми моля ви.
Първоначално написано от BladeDancer
Аз също много се чудя по какво да ходя на матура.. ние правихме пробни матури по български почти изкарах 4 и не се притеснявам че ще ме скъсат.. но 2-рата матура не знам по какво да ми бъде, но за сега пробвах само по английски и не ми се получи добре. Изкарах 15 точки от 23 възможни за 3все още имам време да уча според вас кое е по добре да направя да се пробвам да уча за матурата по английски или да пробвам по философия. Но във никакъв случай география или биология там ме няма много.
Последно редактирано от mond0 : 01-07-2014 на 20:52
Предполагам. Просто пиша директно без да обяснявам. Но мисля че е редно да ми помогнете с адекватен отговор а не с критерии за мен![]()
Последно редактирано от mond0 : 01-07-2014 на 20:52
мисля че акцентът на коментарa на колегата беше върху фактa че си изровил/а тема от 2012 година![]()