- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- новата ми шефка е
Туркиня...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
чи к'во от т'ва?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Тц, горкия. хах
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ех що за расизъм пък сега... Туркините са секси смисъл не всичките, но е много секси факта че целите са покрити и им се виждат само очите, а отдолу са некви адски мадами.
Пръски мозък се сивеят
Мале, представяш ли си отдолу ако са и голи..
Иначе има някои наистина доста яки, една в моя клас е бахти красивата и по нищо не ѝ личи ква е.. ;д
WindScar <3333
нъц ириония на съдбата
по принцип съм казак а казаците са най-големия страх за турците ^^
иначе кадъма лоша няма![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Мале....![]()
WindScar <3333
И с един такъв едър бюст.... ох..
Пръски мозък се сивеят
И ако е и мокра отдолуу..
WindScar <3333
И да не е мокра ше я подмокриш :д ма некво мноо яко ми се вижда... и примерно с неква огромна броеница ли и аз нз к'во около врата и така леко да я докосва по зърната...
Пръски мозък се сивеят
И с настръхнали зърнаа..![]()
WindScar <3333
за кво си говорите вие
човек веднъж да изиграе аое
и то..
Анананананнаннаанана... и ако и дупенцето е няквоо такова хубавко..![]()
WindScar <3333
Може би ако бяхме момченца... щеше да сме загорелници, ама по някаква кофти ебавка на природата сме женски. Тъй че не се брои за загорелничество.
Пръски мозък се сивеят
Yea, as she said.
WindScar <3333
Не не важи. Аз просто оценявам красотата на женското тяло и неговите предимства пред мъжкото и колко е еротично дори когато на жената и се виждат само очите. С което се опитвам да изтъкна, че не е нужно зимно време да се ходи по бански, за да си секси и да те заглеждат разни циганета и да ти подсвиркват. Плюс това еротоманията е нещо хубаво и човек трябва да се гордее с притежанието й.
Пръски мозък се сивеят