- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Залезе ли скайп?
Напоследък много малко хора са онлайн когато вляза. И аз почти не го ползвам.
Всичко живо мина на фейсбук, whatsapp и прочее.
Ще си отиде и той като ICQ
Grumpy old madman
Вероятно да, вероятно не. Знае ли човек. Но не ми се вярва. Повечето ми познати използват скайп за вербална комуникация, както и аз. Фейсбук е клюкарник. Влизаш да научиш нещо за някой, който едва ли не те интересува. Вярно, че има и изключения, но те са нещо като националните празници-веднъж на една или половин година.
dirtyyy, скайпа ми е пуст без теб :cool
Grumpy old madman
Странно как едно приложение за смартфон ще измести компютърна програма...
Аз във фейсбук пиша на някой ако му нямам скайпа примерно... а и ако се води групов чат е много по-удобно в скайп...
Няма да залезе, не се притеснявайте... много хора го използват за провеждане на бизнес разговори и т.н.
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
няма да залезе скайпа, но ще намалеят кифльоците, че явно фейсбук чата им е по-удобен - от разголената снимка, направо да има включвания, а не да се минава на друга платформа...
То скайп никога не е бил особено популярен като чат клиент освен в България. Сега и аз виждам действително повече хора които го зарязват и минават на фб чат. В края на краищата е възможно и да залезе в това отношение.
Само че за разговори и видео разговори, все още е изключително популярен и всеки го използва и за лични разговори, и за бизнес.
Абе, не е особено популярен, но е доста разпространено решение за бизнес комуникация... но отвъд атлантика си е направо г-н Никой, дам...
Да и аз мисля ,че няма да залезе заради видео разговора , но хората по-рядко ще влизат защото ще го използват именно само за това.И лично аз съм много доволен от новата версия на скайп , че като разговарям с някого прозореца с видеото си остава в горния десен ъгъл , дори и да не гледам скайп в момента.За чат , мен фейсбук ми е по-удобен.Там пък функцията , че е в видяно съобщението е доста клюкарско , но пък и доста полезно.
скайп просто се стеснява за по-лични контакти
това е!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
да речем, че вече го използвам само по работа и да водя видео разговори с приятели извън България
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Тъкмо ви се оплаках и са ми писали двамата най-досадни хора във френд листата. За тяхно съжаление вечерите са ми плътно ангажирани![]()
Grumpy old madman
Skype няма бъдеще според мен
не
аз си го ползвам
вярно че много хора минаха на ебания фейкбук,ноо..
и ми викат и аз да си правя за да съм си пишела с тях :/
те станаха пози,so..
Хората, които едно време плюеха фейсбук, сега нон-стоп висят там и клюкарят най-много. Факт.
Grumpy old madman
Странно
преди около година? имаше напълно същата тема
Always wanna play but never wanna loose
Също може да си пращате и файлове , изобщо Skype е много по-добре , но за чат си е фейсбук. Влизаш във фейсбук или е на линия или не и го намираш по име и това е.Лесно , удобно и бързо.![]()
Предпочитам си скайпа .. чатът във фб ме дразни
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Скайп ще залезе само, ако го направят платен.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".