.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от mousey Виж мнението
    Защо след като съм "перфектна" за него и още ме обича, ще си причини болката да ме остави сега
    Щото го е страх да обича, затова. Защото не е обичал досега толкова силно и не е бил толкова щастлив, че нищо друго, освен любимия му човек да го интересува, затова толкова го е страх и предпочита да излезе от тия отношения сега, доколкото е възможно сух от водата, преди да е хлътнал тотално и да се чуди как да се събира после след евентуалната ви раздяла. Звучи объркано, знам, и който не е минавал през нещо подобно, няма как да го разбере. Пък и аз не съм обективна, защото в сегашната си връзка преминах през именно този етап и продължавам да минавам до няква степен. Биех си шамари наум всеки път, когато ми изскачаха такива мисли и претеглях плюсовете и минусите във връзките ни, колкото и нелепо да звучи, за да се убедя, че си набивам разни филми и ако не се отдам на връзката си, на приятеля си, на сегашния момент докрай, може никога повече да не преживея нещо подобно до края на живота си.

Неведнъж съм го писала - считам, че в една връзка на първо място трябва да уважаваш човека до себе си и да пази достойнството и честта му ненакърнени. А това да смотолевиш някакво евтино изречение, напомнящо фейсбук статуса на някоя кифла, да ревнеш и да зарежеш човека, когото до вчера си се кълнял, че обичаш, с когото толкова неща са ви свързвали довчера, насред улицата... Нямам думи. Не е мъжко, не е човешко - тъжно и жалко е.
    И недей да караш непознати да ти поясняват мотивите на бившия ти приятел, след като той самият не е имал топки да обоснове решението си.
    Знам, че отстрани е лесно да се каже, че когато обичаш някого е по-трудно да теглиш чертата, обаче това е единственото правилно нещо, което можеш да направиш след 11 месеца с някво подмолно животно.
    Последно редактирано от NambyPamby : 11-02-2012 на 22:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си