- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ще се напишкам
йейй вече правих секс ,но искам да попитам когато приятелят ми го вадеше изведнъж ми се допишка и направо имах чувството ,че ще се напишкам дори и да отида да пишкам преди началото ..ами ако пак ми се допишка какво да правя мога ли да се напишкам .. моля без хейтъри
а да бе не искам да го напикая :Д
що бе,тва си е нормално в една връзка.
плюс тва момчетата се възбуждат от пикнята.
други мнения :Д
Така е, така е, възбуждаме се от пикнята, тъй че пикай си на воля мацка.
След като свършите с половият акт заставаш пред него и казваш - "Искаш ли да пикаем заедно "- ако приеме го напикай, ако ти откажe ПОВЕЧЕ НИKОГА НЯМА ДА ГО ВИДИШ![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от chipacheto : 10-29-2012 на 18:12
Малък бонбон, това с пишкането си има хора, на които им е фетиш!
Според мене обаче е гнусно, затова пикай преди да се сношиш и се бърши с мокра кърпичка.
За мен също е някакво отвратително такова.
Изпишкай се преди секса и се измий, или изтрий ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с мокра кърпичка много добре.
Споко, няма да се "напишкаш".
Прочети тук!!!
http://jenite.bg/%D0%9F%D1%8A%D1%82%..._i.195161.html
@mentallo, зависи. При някои наистина им се пишка, при други е squirt. И мен леко ме навежда към мисълта за скуирт, при ПЪРВИ ПЪТ, но добре.. Другия път като ти се допишка му кажи да продължава, ти после сама ще го избуташ или той направо ще усети как стените на влагалището ти надебеляват и ще го изкара сам.
Няма как да се напишкаш. Като си възбудена канала се притиска и буквално е "затворен". Как го обясних... ама айде дано си разбрала.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
благодаря на всички))
Като прочетох заглавието и си мислех: що не отидеш до тоалетната да се изпишкаш![]()
Ако ти се досере - сери , ако ти се допикае -пикай.
Всъщност ЖЕНИТЕ нито пишкат, нито чуркат. ПОНЕЖЕ НЯМАТ НИТО ПИШКИ НИТО ЧУРКИ !!!
Те просто си УРИНИРАТ
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Логично![]()
![]()
![]()
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…