Така, хмм.. как да започна. Момиче на 15 съм и последните няколко месеца станах много близка с едно момче и той е на 15, от общи познати се запознахме, почнахме да си пишем понеже беше лято и така или иначе нямаше как да излизаме. Първоначално малко ме дразнеше, но пък после започнахме да си допадаме, общи интереси, виждания и т.н. Може би и това, че преминавах през труден период ни сближи, защото той остана до мен, въпреки че въобще не беше нужно да го прави, тогава дори не го смятах за толкова добър приятел. Виждали сме се няколко пъти, но за кратко и до ден днешен си пишем, страшно близки станахме, мога да му кажа всичко и му имам голямо доверие, но понякога ме притеснява поведението му. Нещата, които казва, въобще държанието му, имаше един период, в който ми пишеше почти през цялото време, а това си е меко казано дразнещо. Сякаш е прекалено загрижен, не знам, не мога да го обясня много точно.. Имала съм съмнения, а и мои приятелки са ми казвали, че може би ме чувства като повече от приятелка, но искрено се надявам да не е така. Просто не мога да го възприема като повече от това, знам, че е глупаво и повърхностно, но така го чувствам..
Какво мислите вие, дали има чувства към мен или просто си въобразявам? И ако според вас наистина съм го friendzone-нала какво трябва да направя?