добре де, не мога да разбера защо пишете всички тези постове от типа "сега какво да правя" описвайки на 10 реда как не можете да се оправите с чувствата си. да, знам че е голяма каша, но ---> дали някви рандъм хора, които знаят далеч по-малко кое как се е случило, кой какво е казал и как се държите един с друг, ще могат да решат нещо, което ТИ не можеш или си мислиш, че не можеш. <--- според мен, дори да имат повече опит, трудно става да обясняваш отношения и чувства с букви и удивителни знаци. да, и многоточия. поне за голяма част от постовете е така.

еми, г-це, говорете бе. извикай си човека на разходка, намери подходящия момент ( или давай по някое време, после да не се оправдаеш, че нямало подходящ ) и си кажи каквото те притеснява. ако сте приятели, ще се разберете. ако те харесва, той ще разбере, че няма шанс. и после ще си кажете по едно клиширано "нека си останем само приятели", ще се засмеете тъжно на клишето и после .. не знам.
--------------------------------------------the end-------------------------------------------