.
Затворена тема
Страница 13 от 22 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 526
    Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    @Auriss

Девствените ги изкарахте тотално некадърните и неграмотните хора. Нямам думи просто... :X
    Последно редактирано от TheNormalGuy : 11-04-2012 на 16:30

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Дрейд, дрейд, дрейд,
    тръгнал е на рейд,
    врага развратен да срази,
    пошлостта му да изобрази.

На неправдата немезис,
    своя достолепен тезис,
    той не ще се умори,
    докато не утвърди.

Фусти и бостани прости,
    с думи мъдри ще разкости.
    Гледам и се мая аз
    как се вкара в тоя джаз.
    hahahahhahhsahshdhashahhahahhahahahaha

УБИЙТЕ ДЕВСТВЕНИТЕ В НОЖ В ГЪРБА БЕ, КВО СЕ ЗАНИМАВАТЕ
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Супер фен Аватара на Anonys
    ^ Давай си гърба.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Мне,не бих. Предпочитам да съм с някой,който знае какво прави и знае как да ме предразположи.

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Дрейд, дрейд, дрейд,
    тръгнал е на рейд,
    врага развратен да срази,
    пошлостта му да изобрази.

На неправдата немезис,
    своя достолепен тезис,
    той не ще се умори,
    докато не утвърди.

Фусти и бостани прости,
    с думи мъдри ще разкости.
    Гледам и се мая аз
    как се вкара в тоя джаз.

Жалко, че не мога да се вместя в тази велика тема с никакво мнение...
    Или пък, може би, Слава Богу, че не мога.
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    А бе, секс богините, частни уроци по разпознаване на истинския мъжкар давате ли?
    Мм дам... и аз това се запитах, ама няма да се впускам в ожесточени спорове, просто не ме кефи тази категоричност.

Търсех си едни козметични боклуци и попаднах на блога на Пантерата. Та във връзка с житейското й кредо (или просто цитат, смисълът на който й допада), а именно : "Вече не съм толкова млад, за да съм толкова категоричен", искам да я попитам дали може да си представи да приложи тази некатегоричност в конкретния случай.

Това, което пък ми допадна, е , че поне на едно място каза нещо от сорта, че може и да е егоистично от нейна страна да не иска да спи с девствен, при положение, че някой някога се е "навил" да спи с нея, когато е била девствена. Та така, поне не се правим на мн либерални, което лично за мен е досадното в мненията на повечето тук, които защитават нейната теза.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Да преди да срещна годеника си със сигурност бих. Повечето мъже се мислят, за много знаещи ама ако една жена знае какво иска пак и се налага да обяснява това направи онова направи, ама те се дърпат и се сърдят, защото им се подбива самочувствието, защото не могат да те задоволят. А девствения се оставя в ръцете ти и го командваш да прави това което искаш. доста възбуждащо ми се вижда и някакви може би повдига самочувствието на една жена

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Личи си, ама друг път. Не искам да ви обидя, но наистина сте смешни. Може би жена на 30-40 ще има нужния опит не само сексуален, но и житейски (най-вече) да познава кой с какво се е е*ал след 2 разговора, но при вас е просто пародия. Не сте попаднали на такъв, не знаете. Момчето, за което споменах преди няколко поста нямаше нищо девствено в държанието си, ама нищо. Нито в подхода, нито в думите, нито в държанието като цяло, нито се е червял смутено, нито се е ужасявал от момента, нито ми е търсил клитора в задника /за бога/, нито е бил някакъв убийствен задръстеняк, да не говорим пък да е свършил на 3тата секунда или да се е чудил кое е напред, кое е назад. Говорите много наизуст.

Доскоро пък с един мой приятел бяхме убедени на 100%, че едно момче е девствено по държанието му, но изненада: оказа се, че не е и дори е имал връзка с бая секс. Шок. Хората не са отворени книги дори за психолозите, които кажи речи с това се занимават, но за вас със сигурност всичко е ясно понеже на 15-18 имате такъв гигантски житейски опит, че никой не може да ви стъпи на малкия пръст. Беше ирония.

Това с обучението е смешка също. Всичко е до напасване. Абсолютно всичко. Един пич, който с бившата си се е научил, че е яко да хапеш момичето за зърната и клитора, да се движиш с еди кое си темпо, различно от това, което аз харесвам, е също толкова подлежащо на обучение, колкото момче, което за пръв път пипа коте. Дори напротив. Някой, който е навикнал на мацката да и харесва нещо определено доста по-трудно ще отвикне да го прави.

Това, че някой е задръстен и затова е девствен, не прави всички девствени задръстеняци автоматично.
    Случвало се е на няколко пъти да бъркам за някой дали е девствен или не, но статистически са били малко случаите. Неведнъж ми се е случвало да казвам в очите на момиче, че е девствена. След това следват отклонения от темата с мотив "не е твоя работа" и производни. В крайна сметка това, което съм си помислял е било вярно. Просто девствените и недевствените реагират по различен начин на провокацията. Мен никога не са ме питали, ама сигурно ще кажа, че съм ;д Дори този въпрос, когато съм го задавал съм имал ясно мнение по темата и задаването на въпроса просто е утвърждавало мнението ми.

Девствените са напаст, особено за хора, които цялостното им процедиране с жените куца. Единственият шанс да се пробвам с девствена е, ако имам 2-3 отстрани и свободно време. Сигурен съм, че няма да ми пречи толкова фактът, че по-късно ще ми пуснат, отколкото тъпото свръх алогично и дебилно мислене, което имат. Изключенията са редки.

Това, дет ми разправяш за 30-40 годишните са пълни глупости. Ще знае много повече за тия работи, ако е мислил сходно на мен, като е бил на моите години. Познавам прекалено много хора, които унищожават теорията ти. Има много мъже, които не знаят как да се държат с жени, които са мъже под чехъл, които не могат да контролират ситуацията, които са свикнали още от малки, че нещата стават по различен начин, от този, който имам аз налице, например. Като си свикнал жената да командва, да си под чехъл, да си бета, да те тъпчат, да се опитваш да се харесваш, да нямаш самочувствие.. това се гради още от младини и толкова силно се закоренява в същността ти, че си оставаш такъв, освен ако нещо свръхестествено не стане. И ще ми кажеш, че един такъв човек е повече мъж от мен, например? Че има повече житейски опит. Айде... да кажем, че има повече житейски опит, но какво прави с него? Използва ли го или просто го преживява и оставя колелото да си се върти в същата посока? Тва, че ЕГН-то ти е с по-малка цифра не е основен фактор.

пп. Като говориш към някой конкретно, не се обръщай към него в множествено число.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    umri също не се е родил с е*ане. И за него ли мислиш, че ако беше девствен, нямаше да му пуснеш?
    В процес на четене на темата съм.

Тук щи отговоря аз. Много вероятно нямаше да ми пусне. Много бях зле преди сефтето. Донякъде от възрастта, донякъде факта, че нямах опит. Оттогава съм променил много начина си на мислене и начина си на действие, което не отдавам само на факта, че съм правил секс. Разбира се има и други фактори.

Изводът от всичко е, че Niakoitam e девствен или най-много полу-девствен.
    Последно редактирано от umri : 11-06-2012 на 10:10
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Някои инстинкти са вродени и не е нужно да си ги практикуваш за да ги знаеш. Секса е едно от тях. Това че първия път си неопитен - голяма работа всички сме имали първи път.

Дори някой не - девствен при нов партньор може да се изложи толкова колкото девственик, защото не знае нищо конкретно за сегашния си парньор. На предните може да им е харесвало едно, на сегашния друго. Така че всичко е до напасване да.

Стига сте разтягали някакви локуми и измислени теории в цел да спорите. Глупаво е да преценявате някой по това дали е девствен и следователно какво може. Отделно че някои девствени имат много по - добра сексуална култура от някои активно правещи секс хаха.

Голям фен Аватара на magita
    Да и понеже в тоя супер двуличен и объркан свят сте се наживяли достатъчно, че като видите някой и да си казвате
    "тоя е девствен, оня не е"
    Кви са тия глупости... Ей сега някой ще ме пита дали съм се шибала и аз като му кажа не ще си вземе нещата и ще си тръгне, а всъщност нито ме познава, нито знае сексуалния ми живот. Толкова сте объркани, че знаете всичко и всички и само по очите може да познаете колко му е голям К*ра...

umri - реагирам на сексуални въпроси, както когато и не си бях отворила краката (:
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на paradosou
    umri като се разпише се сипят истини в промишлени количества обикновено ;д
    Последно редактирано от paradosou : 11-06-2012 на 12:49

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Или, или, или. Още някое друго или може ли да има в цялата схема? А да, всъщност какво значи това полу-девствен, че за първи път го чувам като понятие.Можеш ли да ми разясниш,защото и без това ако се доверяваме на интуаицията ти съм назад с материала.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Като си свикнал жената да командва, да си под чехъл, да си бета, да те тъпчат, да се опитваш да се харесваш, да нямаш самочувствие.. това се гради още от младини и толкова силно се закоренява в същността ти, че си оставаш такъв, освен ако нещо свръхестествено не стане
    Болднах ти го.

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Или, или, или. Още някое друго или може ли да има в цялата схема? А да, всъщност какво значи това полу-девствен, че за първи път го чувам като понятие.Можеш ли да ми разясниш,защото и без това ако се доверяваме на интуаицията ти съм назад с материала.
    Полу-девствен е човек, дето по някаква случайност са му вързали 1-2 пъти, но все още не знае къде се намира. Много си ми странен. Някъв 24-5 годишен, или там колкото, спориш с някакви хора в тийн форум за неща и се вживяваш по толкова смешен начин, че ми е трудно да те определя. Отделно на привидно дебилната ти личност, в пълен контраст си сложил някъв bad-ass аватар. Мозъкът ми е конструиран автоматично да елиминира ненужна информация, но имам някакви спомени, че такива жалки теми си пускал и коментари си писал, че е безсмислено дори да ти пиша.

Най-общо казано има два типа момчета. На едните им връзват готини пички, на другите не. От това, което съм видял като коментари от теб ти си от 'другите' и ти е толкова тъжен тоя факт, че си изтриваш клавиатурата обяснявайки се в тоя форум.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Случвало се е на няколко пъти да бъркам за някой дали е девствен или не, но статистически са били малко случаите. Неведнъж ми се е случвало да казвам в очите на момиче, че е девствена. След това следват отклонения от темата с мотив "не е твоя работа" и производни. В крайна сметка това, което съм си помислял е било вярно. Просто девствените и недевствените реагират по различен начин на провокацията. Мен никога не са ме питали, ама сигурно ще кажа, че съм ;д Дори този въпрос, когато съм го задавал съм имал ясно мнение по темата и задаването на въпроса просто е утвърждавало мнението ми.

Девствените са напаст, особено за хора, които цялостното им процедиране с жените куца. Единственият шанс да се пробвам с девствена е, ако имам 2-3 отстрани и свободно време. Сигурен съм, че няма да ми пречи толкова фактът, че по-късно ще ми пуснат, отколкото тъпото свръх алогично и дебилно мислене, което имат. Изключенията са редки.

Това, дет ми разправяш за 30-40 годишните са пълни глупости. Ще знае много повече за тия работи, ако е мислил сходно на мен, като е бил на моите години. Познавам прекалено много хора, които унищожават теорията ти. Има много мъже, които не знаят как да се държат с жени, които са мъже под чехъл, които не могат да контролират ситуацията, които са свикнали още от малки, че нещата стават по различен начин, от този, който имам аз налице, например. Като си свикнал жената да командва, да си под чехъл, да си бета, да те тъпчат, да се опитваш да се харесваш, да нямаш самочувствие.. това се гради още от младини и толкова силно се закоренява в същността ти, че си оставаш такъв, освен ако нещо свръхестествено не стане. И ще ми кажеш, че един такъв човек е повече мъж от мен, например? Че има повече житейски опит. Айде... да кажем, че има повече житейски опит, но какво прави с него? Използва ли го или просто го преживява и оставя колелото да си се върти в същата посока? Тва, че ЕГН-то ти е с по-малка цифра не е основен фактор.

пп. Като говориш към някой конкретно, не се обръщай към него в множествено число.

В процес на четене на темата съм.

Тук щи отговоря аз. Много вероятно нямаше да ми пусне. Много бях зле преди сефтето. Донякъде от възрастта, донякъде факта, че нямах опит. Оттогава съм променил много начина си на мислене и начина си на действие, което не отдавам само на факта, че съм правил секс. Разбира се има и други фактори.

Я малко разясни
    Искаш да кажеш,че девствените са по-малко мъже, не знаят как да се държат с момичетата, нямат самочувствие и тнт ?
    Ако така мислиш , то си тъп
    ПС - За това повечето от тези ,които се е б а т постоянно са някакви флегми и 20 кг лост ги затиска от лег ..

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Я малко разясни
    Искаш да кажеш,че девствените са по-малко мъже, не знаят как да се държат с момичетата, нямат самочувствие и тнт ?
    Ако така мислиш , то си тъп
    ПС - За това повечето от тези ,които се е б а т постоянно са някакви флегми и 20 кг лост ги затиска от лег ..
    Тъп съм, ма е'ба поече от теб. Ай чиба.

пп. то са ти го написали, ама не съм видял. И тва, дето Auriss ти болдна става за определение.
    Последно редактирано от umri : 11-06-2012 на 18:00
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    хахахаххах що мислиш че ми пука

Мега фен
    пп. то са ти го написали, ама не съм видял. И тва, дето Auriss ти болдна става за определение.
    тези простотии може да си ги говорите с P panterata .

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Някъв 24-5 годишен, или там колкото, спориш с някакви хора в тийн форум за неща и се вживяваш по толкова смешен начин, че ми е трудно да те определя.
    ... че си изтриваш клавиатурата обяснявайки се в тоя форум.
    Всички, които са написали ебаси ферманите по въпроса (а той не е особено екзистенциален) и тези, които репликират всяко едно мнение, което им се е сторило, че може да е насочено към свещената им персона, се вживяват по смешен начин. Така че в случая си подтикнат от личното си отношение към потребителя.

Мега фен Аватара на draid
    Umri. Недей се изкарва и ти голям ебач. В тоя форум имам чувството че 98% са комплексари или с мания за величие. Безирайно смешно е да седнеш и да кажеш: аз еба повече от тебе. Знаем че прятелката ти постоянно обикаля и ти прави реклама, ама няма нужда да се изсилваш. Безкрайно ме изненада какви ги разтяга толкова в предния коментар. Айде успокой се и ти че много станахте майсторите в тая тема.

Ай със здраве.
    Последно редактирано от draid : 11-07-2012 на 15:09

anonymous708973
    Guest
    Пхахаха, ти нали не смяташе, че той сериозно го казва?
    В смисъл.. факт е, разбира се, но наистина ли смяташ, че ще седне да се заяжда на тая тема? Това беше неговият начин да каже "еби си майката, не ме занимавай", което щеше/щяхте да разберете, ако си бяхте включили сивото вещество.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не го обръщайте на спор за защита на личното его, придържайте се към темата.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 11-07-2012 на 07:30

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В смисъл.. факт е, разбира се, но наистина ли смяташ, че ще седне да се заяжда на тая тема? Това беше неговият начин да каже "еби си майката, не ме занимавай", което щеше/щяхте да разберете, ако си бяхте включили сивото вещество.
    Ох.
    На театър да бях отишла, нямаше да се смея толкова.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Полу-девствен е човек, дето по някаква случайност са му вързали 1-2 пъти, но все още не знае къде се намира. Много си ми странен. Някъв 24-5 годишен, или там колкото, спориш с някакви хора в тийн форум за неща и се вживяваш по толкова смешен начин, че ми е трудно да те определя. Отделно на привидно дебилната ти личност, в пълен контраст си сложил някъв bad-ass аватар. Мозъкът ми е конструиран автоматично да елиминира ненужна информация, но имам някакви спомени, че такива жалки теми си пускал и коментари си писал, че е безсмислено дори да ти пиша.

Най-общо казано има два типа момчета. На едните им връзват готини пички, на другите не. От това, което съм видял като коментари от теб ти си от 'другите' и ти е толкова тъжен тоя факт, че си изтриваш клавиатурата обяснявайки се в тоя форум.
    Ясно. Вече разбрах. Нещо като полу-бременна жена.
    Всъщност истината е че нищо не знаеш ,а всичко е просто един голям блъф от твоя страна за да може някакси аз сам да ти кажа.Ти и сам си го написа преди няколко поста.Въпросът е само човек да вникне внимателно в написаното.
    Иначе и мен са ми много забавни и дори смешни хората дето са станали на по 16-18-20-22 че и повече години и се имат вече за секс богове и богини разбрали и знаещи всичко за живота.
    Иначе сега пък за аватара ми се захвана.Много си е готин какво му е? На мен си ми харесва и ако си мислиш, че съм го ръгнал просто за маска градяща имидж във форума ще ти кажа едно.Не е така и ще обясня защо? Тази снимки я видях в сайта inked up сайт за татуирани хора,харесал го защото татуировките ми харесват.Отношенията между лесбийките също ме радват.За оточнение си мисля, че това е някакси свързано с първото ми изпразване,когато бях много малък и още не знаех какво е, а случайно попаднахме на някакъв филм, в който имаше такива отношения.Сега за да бъда безкрайно честен за гледане порното с лесбийки ме радва дори повече от нормалното такова,което е и супер нереално напоследък.В тая снимка има две неща,който ме кефят татуировки и лесбийки.Сега стана ли ти ясно защо съм я сложил именно нея за мой аватар?
    Иначе да, всеки човек си има по-слаби периоди и такива, в които просто му е скучничко.Викаш най-добре да прикриваш всичко от всички и да се правиш на bad boy постоянно. Е, аз не съм точно подобен тип човек.
    А на теб нали ти връзват готините пички,какво се занимаваш с пропаднали типове като мен и други в темата?
    А да, и преди да започнеш да ми обясняваш колко ми били тъжни някакви факти и как съм изтривал клавиатурата обяснявайки се в някакъв форум все пак погледни едни дребничък факт.Присмял се хърбел на щърбел. Аз съм регистриран тук на Септември 2007 и имам 1536 мнения, а ти си регистриран на Юли 2008 и имаш 2493 мнения.Една година по-късно,но с почти двойно повече мнения.И си тръгнал да ми обясняваш на мен

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох.
    Напълно съгласен с теб. Това беше едно от най-забавните изказвания в темата.Но да оставим намира секс боговете с много сиво вещество...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Ох.
    Радвам се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си