- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
^Айде, бе. Аз пък оставам с впечатлението, че вие сте тези, които не си правите труда да вникнете в чуждото 'ограничено' такова.
Принципно съм съгласен с draid и "Защитниците на благородното пуси", но е факт, че колкото по-често правиш секс, толкова по-често ти се открива възможност да правиш секс. Няк'ъв специфичен чар го наречете ако щете. Т'ва се опитваше umri да ви обясни, макар и по супер арогантен начин.
Пантерката и компания пък се опитваха да ви кажат, че ако тоя 'чар' не е налице е малко вероятно да си легнат с такъв индивид.
Нещо като изказването 'не съм расист, ама не харесвам негри'. "Що не харесваш негри ? " ... "Ми 'щото са тъпи".
Еми не са тъпи всичките, макар да е факт, че средностатистически са с по-ниско IQ. Т'ва обаче не променя факта, че чисто и просто не харесвам негри и се мъча да оправдая тая си позиция.
В случая е просто безсмислен спорът. Нито ПП ще преоткрие девственяците като неизчерпаем източник на удоволствие, нито аз ще почна да харесвам негри просто 'щото сте ми оборили аргумента с 5 примера.
Схващаме ли ?
Що за проста и арогантна жена би ме отхвърлила , защото съм девствен ? Да нямате златни п*тки , е*ах му майката. Нещо хванахте Господ за шлифера всички. Ше ва е*а у звездите.
Жена, която си мисли ,че се извисява над всичко останали. Жена, която смята ,че заслужава само някой с богат опит.. който откъде идва? От ебани на боклуци, на момиченца за една вечер, в каквато и въпросната жена ще се превърне, след като той я наебе, щото това му е в природата.. Жена, която знае всичко и НИКОГА не е била девствена, разбираш ли..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
С'а адвокат на дявола ще ме караш да го играя. К'ъв ти е точно проблемът пък ако не ще да спи с девственяци ? Ей т'ва не мога да разбера. К'во те вълнува тебе т'ва ? К'во те ебе, че е хванала господ за шлифера ? Как ти влиза изобщо на тебе в работата ? 'Сичките трябва да са скромнички и да си знаят мястото, че току-виж ти наранили егото с присъствието и мнението си ли ?
// + т'ва колко те бие комплекса не е истина.
Нда, аз съм 13 годишна пикла, с мега комплексите.. никога не съм правила секс и защитавам моите.
Не човек, просто ме дразнят горе споменатите госпожици..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
бие те комплекса тебе, ама не в тая тема точно.
е, и в тая де.
изобщо тва злобеене и постоянно изкарване на умна. не е добре, ти ка'ам :>
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Няма смисъл да се карате и да си отправяте лични нападки. В крайна сметка смятам че, всяко момиче е в правото си да избира с кого ще спи, някой от вашите мнения бяха обидни, и човек ако ги прочете, ще си направи извода че мислите девствените момчета за некадърни. Нима не може да да приемете, че има момчета, които теоретично са напълно наясно с материята, и макар и липсата на практика да е съществена, е възможно едно момче да задоволи достатъчно едно момиче при първия си полов акт.
абе мани, мило е самото им старание - стига да не са егоисти :д
мен ми е сладка и непохватността ^^
някак просто е миличко да въвеждаш някого в нещо.
сми', някак да ги подкрепяш и да ги направиш по-уверени.
нз.
като има любов, нищо не е от някакво съществено значение. просто има любов
Естествено. Пък и тя до засегна.
Откъде-накъде някаква си там ще осъжда моя избор без да знае дали пък случааайно нямам кофти опит, който не бих искала да се повтори за нищо на света? М?
И аз мога да съм лоша.
Секса не е най-важното нещо, че да ви е самоцел, ама още не сте го разбрали.
това изчерпва темата
Възприемането му като такава е и мнението на Джоли на предната страница. Живеела за плътското удоволствие..
Май голяма част от спорещите в темата (и не само) го поставят на толкова висок пиедестал именно защото не са намерили други, не по- малко важни качества в човека с/у себе си.
Хората днес правят много повече секс и се залъгват, че са максиламно задоволени, но не са удовлетворени дълбоко в себе си, защото едно 60-70% от връзките (на подрастващите) се градят само на плътско удоволствие (което междувпочем също е под въпрос предвид множеството мрънкащи по темите).
Та това е изместване и преразпределение на ценностите в една връзка, при което такива хора поставят тежестта почти и единствено в/у секса, за да се абстрахират от незадоволителното присъствие на други.
Това, че за вас сексът не е най-важното или изобщо можете без него(като второто за мен е ненормално) не значи, че и аз трябва да бъда такава.Не живея само за това, но искам когато го правя, да бъде както трябва и както ми харесва.
Освен това НИКОЙ не ви е казал, че става въпрос за човек, който не е правил секс нито веднъж и че тея, които са го правили веднъж- два пъти вече са айде вижте ме колко съм напред с материала. Има хора, които и в първия си път са по-добри от други, които имат повече "бройки". За моя партньор трябва сексът да е толкова важен колкото и за мен и трябва да му идва отвътре. Да няма комплекси, задръжки и тем подобни, каквито имат девствените и "полу-девствените" , както ги нарече мисля че umri по-назад, обикновено. На девственото момче най-малкото му е странно това, което прави. И на мен ми е било странно в началото за някои неща. Но сега ако попадна на такъв със задръжки, адски много ми смъква желанието. Не знам как не разбирате, че не може да си подхождаме с всички хора на целия свят. И ако не ми е комфортно с всичките възможни хора по един и същи начин, значи съм ненормална и избивам комплекси и надута госпожица и още не знам каква. А ако съм способна да бъда с всички хора , тогава няма ли да съм курва според вас? Е, уважаеми съфорумници, ако живея за Вашето мнение, докъде ще я докарам?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Точно. Винаги съм твърдяла, че един от факторите за успешна връзка е именно поставянето на секса на еднакво стъпало от ценностите, ако мога да ги нарека така.
Значи... да видим какво се получава... аз не искам да спя с девствен, защото за мен сексът е много важен. А защо е важен толкова много? Защото не съм открила по-важни качества в партньора си. Аха.
Вие болни ли сте?![]()
![]()
![]()