- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
Е, като сте взели да спорите тука. Аз съм спала с девствен. Беше напълно нормално момче. Още от самото начало на връзката знаех, че не е имал приятелка е, и? Харесах го като човек, беше ми приятно с него. Когато дойде момента се получи много добре, дори нямаше съществена разлика от секса с недевствен...
Е как бе, според някои хора тука, девствените не могат да го вдигнат, свършват за 10 сек. , приличат на олигофрени и няма никакъв шанс да ги възбудят.
Ти за мен и моето сиво вещество не се притеснявай. И не мисля че има нужда да адвокатстваш....
sex on thee beach![]()
Ти да видиш. Кво съм изпуснала...
Аз съм много, много съгласна със Сиси, Шадоу и draid.
Сиси каза нещо, което мислех и аз да напиша. То една дума ще стигне, за да ме разберете де. Усет!
Тука много хора слагат каруцата пред коня и много хора грам сметка не си дават (и не са си дали), а се пишат за много опитни, ебливи и нам си кви още, че няма значение девствен/а ли си, не си ли, всеки път с нов партньор ти е за първи път! Сиси го написа много добре!! Всеки малко или много пренася по нещо от предишната в настоящата връзка, предполагайки, опипвайки почвата и т.н. За да се напаснат двама човека трябва да се 'учат' взаимно, за да им е хубаво. Не виждам ква е разликата от тва да си с девствен. Не съм била с такъв, ама бих.
Само за едно съм съгласна с 'опониращите', наблюдава се промяната след първия път, ама мисля, че е по-скоро личностна промяна, отколкото отношение към момиче/момче. Колко по-отракан или циничен ставаш, според мен идва от това колко пъти са те преебавали, а не колко пъти си ебал.
Имам чувството, че тук някои двойки се опитват да изкарат връзката си в разгара на перфекционизма, което е като някакъв комплекс, който показва, че нещата реално въобще не са толкова яки, колкото им се иска и на двамата. Ама всеки си живее във филма. Дерзайте.
И нищо лично към никой, просто ме дразни цялото тва изтъкване и биене по гърдите...а, и нетолерантността. От високо лесно се пада и най-боли.
Първоначално написано от antifashionshit
Казах че има ЛСта за лични разговори.
Придържайте се към темата.
Последно редактирано от Sh@d0w : 11-08-2012 на 11:22
Аз лично не бих. Не, че имам нещо против девствените момчета, просто не смятам, че съм човек, който би се захванал с това... сексът трябва да дава еднакво удоволствие както на партньора ми, така и на мен. Някак си не се виждам с момче, което не знае какво, как и кога точно да направи. А и предпочитам секса да продължава повече от 10 минути![]()
![]()
поредната незнаеща на кой св ят се намира
Ще ви го кажа така: За момиче, за което сексът е важен, но не всичко и не на първо място, сексът с девствен няма да се различава твърде много. За момиче, което живее за това удоволствие, разликата ще е очевидна. И нямам предвид само момче, което не е правил секс нито веднъж, а като цяло момче, което няма опит и на което не му идва отвътре да прави секс, тоест да няма страст в него.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Защо изобщо се хабиш?
Всички тука са специални принцески, които или не са спали с девствено момче и говорят колко е зле, или просто се мислят за нещо повече от обикновените хора и са на мнение,че са родени научени и разбираш ли, никой не се е хабял да ги научи на тънкостите..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Просто не ми се захваща работата която трябва да свърша. Иначе ми е пределно ясно какъв им е манталитета.
Няма смисъл, сумати постове съм изписала тук, ама всеки си знае неговото и е инатлив.. даже не вникват в мнението наа другия.
WindScar <3333
^Айде, бе. Аз пък оставам с впечатлението, че вие сте тези, които не си правите труда да вникнете в чуждото 'ограничено' такова.
Принципно съм съгласен с draid и "Защитниците на благородното пуси", но е факт, че колкото по-често правиш секс, толкова по-често ти се открива възможност да правиш секс. Няк'ъв специфичен чар го наречете ако щете. Т'ва се опитваше umri да ви обясни, макар и по супер арогантен начин.
Пантерката и компания пък се опитваха да ви кажат, че ако тоя 'чар' не е налице е малко вероятно да си легнат с такъв индивид.
Нещо като изказването 'не съм расист, ама не харесвам негри'. "Що не харесваш негри ? " ... "Ми 'щото са тъпи".
Еми не са тъпи всичките, макар да е факт, че средностатистически са с по-ниско IQ. Т'ва обаче не променя факта, че чисто и просто не харесвам негри и се мъча да оправдая тая си позиция.
В случая е просто безсмислен спорът. Нито ПП ще преоткрие девственяците като неизчерпаем източник на удоволствие, нито аз ще почна да харесвам негри просто 'щото сте ми оборили аргумента с 5 примера.
Схващаме ли ?
Що за проста и арогантна жена би ме отхвърлила , защото съм девствен ? Да нямате златни п*тки , е*ах му майката. Нещо хванахте Господ за шлифера всички. Ше ва е*а у звездите.
Жена, която си мисли ,че се извисява над всичко останали. Жена, която смята ,че заслужава само някой с богат опит.. който откъде идва? От ебани на боклуци, на момиченца за една вечер, в каквато и въпросната жена ще се превърне, след като той я наебе, щото това му е в природата.. Жена, която знае всичко и НИКОГА не е била девствена, разбираш ли..
WindScar <3333
С'а адвокат на дявола ще ме караш да го играя. К'ъв ти е точно проблемът пък ако не ще да спи с девственяци ? Ей т'ва не мога да разбера. К'во те вълнува тебе т'ва ? К'во те ебе, че е хванала господ за шлифера ? Как ти влиза изобщо на тебе в работата ? 'Сичките трябва да са скромнички и да си знаят мястото, че току-виж ти наранили егото с присъствието и мнението си ли ?
// + т'ва колко те бие комплекса не е истина.
Нда, аз съм 13 годишна пикла, с мега комплексите.. никога не съм правила секс и защитавам моите.
Не човек, просто ме дразнят горе споменатите госпожици..
WindScar <3333
бие те комплекса тебе, ама не в тая тема точно.
е, и в тая де.
изобщо тва злобеене и постоянно изкарване на умна. не е добре, ти ка'ам :>
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Няма смисъл да се карате и да си отправяте лични нападки. В крайна сметка смятам че, всяко момиче е в правото си да избира с кого ще спи, някой от вашите мнения бяха обидни, и човек ако ги прочете, ще си направи извода че мислите девствените момчета за некадърни. Нима не може да да приемете, че има момчета, които теоретично са напълно наясно с материята, и макар и липсата на практика да е съществена, е възможно едно момче да задоволи достатъчно едно момиче при първия си полов акт.
абе мани, мило е самото им старание - стига да не са егоисти :д
мен ми е сладка и непохватността ^^
някак просто е миличко да въвеждаш някого в нещо.
сми', някак да ги подкрепяш и да ги направиш по-уверени.
нз.
като има любов, нищо не е от някакво съществено значение. просто има любов
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride