Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
PinkPan7her
1.Защо не си пишеш от собственият профил, а от този на umri. Доколкото знам си имаш.Баннал ли те е някой или целиш да покажеш общозивестният факт че с него сте гаджета и че се допълвате силно.
2.Страшно ама страшно много ми допадна мението на bloodyF.Имало светлина в тунела при това поколение.
А относно мен...на мен ми харесват хората,които не са чак такива егоисти в живота.Силно се надявам да не ми харесват такива хора като теб в живота.Най-малкото след няколко секса ще ми станат безинтересни и няма да имам никакво желание да им правя кеф, а просто ще си ръгам чушки в боба,докато не намеря нещо по-добро.Иначе от прочетените ти много постове се подосещам какво е най-вече мъжкарско поведение за теб само че ще си замълча за да е спокойствие в темата
1. За да не си играя да го лог-офф-вам, после да влизам с моя профил и прочее. Сега доволен ли си?

2. Попринцип съм човек, който винаги ще помогне със съвет или дела, но това е област, в която не бих пожертвала себе си, времето и удоволствието си. Съжалявам.

Ако се опитваш да намекнеш, че съм егоист в леглото - не съм, но това няма как да го докажа на теб, нали? На когото е трябвало - направила съм го. Не ме нападай лично, да не започна и аз. И да, бих се навила на лична среща, за да видя що за странна птица си и къде, аджеба, се крият корените на мазохистичната ти (въобще нямам предвид настоящия казус) философия за живота, в центърът на който явно стои мечтаната жена, на която трябва да се свалят звезди от небето. И прочее, и прочее.
Най-малкото след няколко секса ще ми станат безинтересни и няма да имам никакво желание да им правя кеф, а просто ще си ръгам чушки в боба,докато не намеря нещо по-добро.
Хаха, успех.