Нещата не опират до това колко си изпитвала, а дали ще изпиташ нещо различно от девствен. Давах пример, не съм посочвал никого към този пример, но имам една приятелка (на 23), която малко или много мислеше като вас /нищо ново не може да и покаже девствен/, но така или иначе нещата станаха с едно момче, и по-късно тя ми каза, че той не е бил на 14 или 15, а на 19 и се е държал като нормален човек. Даже не го е била попитала, дали е девствен или не, нищо нямаше между тях, просто секс за няколко вечери, и каза, че е направила разлика между някои момчета и него, защото той се е опитал да и направи колкото се може повече удоволствие, знаел е къде да пипа и тя не се е задоволила от един път. След първия път, той и е казал, че е бил девствен, докато не го е направил с нея и тя е била шокирана, но нищо не и е попречило да продължат. Това искам да кажа, че доколкото и НЯКОИ да го повтарят в тази тема, има наистина момчета, които могат да ви изненадат. Просто въпроса е там, дали бихте им дали шанс или не.