Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Или, или, или. Още някое друго или може ли да има в цялата схема? А да, всъщност какво значи това полу-девствен, че за първи път го чувам като понятие.Можеш ли да ми разясниш,защото и без това ако се доверяваме на интуаицията ти съм назад с материала.
Полу-девствен е човек, дето по някаква случайност са му вързали 1-2 пъти, но все още не знае къде се намира. Много си ми странен. Някъв 24-5 годишен, или там колкото, спориш с някакви хора в тийн форум за неща и се вживяваш по толкова смешен начин, че ми е трудно да те определя. Отделно на привидно дебилната ти личност, в пълен контраст си сложил някъв bad-ass аватар. Мозъкът ми е конструиран автоматично да елиминира ненужна информация, но имам някакви спомени, че такива жалки теми си пускал и коментари си писал, че е безсмислено дори да ти пиша.

Най-общо казано има два типа момчета. На едните им връзват готини пички, на другите не. От това, което съм видял като коментари от теб ти си от 'другите' и ти е толкова тъжен тоя факт, че си изтриваш клавиатурата обяснявайки се в тоя форум.