^Айде, бе. Аз пък оставам с впечатлението, че вие сте тези, които не си правите труда да вникнете в чуждото 'ограничено' такова.
Принципно съм съгласен с draid и "Защитниците на благородното пуси", но е факт, че колкото по-често правиш секс, толкова по-често ти се открива възможност да правиш секс. Няк'ъв специфичен чар го наречете ако щете. Т'ва се опитваше umri да ви обясни, макар и по супер арогантен начин.
Пантерката и компания пък се опитваха да ви кажат, че ако тоя 'чар' не е налице е малко вероятно да си легнат с такъв индивид.
Нещо като изказването 'не съм расист, ама не харесвам негри'. "Що не харесваш негри ? " ... "Ми 'щото са тъпи".
Еми не са тъпи всичките, макар да е факт, че средностатистически са с по-ниско IQ. Т'ва обаче не променя факта, че чисто и просто не харесвам негри и се мъча да оправдая тая си позиция.

В случая е просто безсмислен спорът. Нито ПП ще преоткрие девственяците като неизчерпаем източник на удоволствие, нито аз ще почна да харесвам негри просто 'щото сте ми оборили аргумента с 5 примера.

Схващаме ли ?