.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Той си има приятелка, какво да правя?

Преди две седмици едно момче от училище ме добави във фейсбук, писахме си, разменихме си номерата. Всички ми казваха, че е голям играч и спи със всяка втора, но в това което си пишехме нямаше нищо нередно, никакви намеци. След това една приятелка ми каза, че си имал приятелка. Той нищо не ми беше казал, пък и във фейсбук не пишеше да е обвързан и затова не виждах нищо лошо в това да продължим да си пишем. Наистина много го харесах.
    Докато преди два дни, лафим си ние (смс) и като го питах какво ще прави следващата седмица. Ни най малко не очаквах да ми отговори "Имам изпит за шофьорска книжка сряда, а останалото време ще се виждам с приятелката ми ''
    Въпреки че знаех че има приятелка се шокирах. Отговорих му само "кой ден ти е изпита?" и след 3-4 съобщения не знаех какво да му кажа.
    Как трябваше да реагирам? И сега просто не знам какво да правя. Искам да му пиша, но не ми се вижда редно. А и оттогава той не ми е пращал съобщение. Това намек за ''не ми пиши повече'' ли беше или какво? .....................

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ама вие виждали ли сте се не схванах? (сори ако си написала някъде малко съм ретард в момента)
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Град
    Франция
    Не не сме. Засичали сме се няколко пъти в коридорите но само толкова, дори не сме си говорили на живо

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    И ти си влюбена в човек с който не си разговаряла реално в реалният свят? Сигурна ли си че не иска просто да сте си приятелчета?
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Франция
    Хлътнах по него да, но не съм говорила за влюбване
    Точно това се чудя и аз. Не разбирам защо някой ще иска да си говори с ново напълно непознато момиче при условие че е обвързан. Не знам какво иска от мен

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Ми може да иска да сте си дружки бре? СМисъл не знам щом не те е търсил за реалистична връзка не виждам как може да те харесва смисъл... странно е.
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И защо трябва да си усложнявате живота, като само обмисляте причините за еди к'во си?! Гледай фактите и не мисли толкова защо е казал нещо, защо е направил нещо и т.н.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf Виж мнението
    Не знам какво иска от мен
    Питай го?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    "Той си има приятелка, какво да правя?" - Остави го на мира.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    плейбой
    тегли чертата, докато не е станало твърде късно и си навлечеш проблеми с мацката..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на Mladenoff
    И от кога т'ва, че си има приятелка означава, че трябва да спре всички социални контакти с противоположния пол ? Аз значи съм най-големият играч на света по тая логика...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вероятно.
    Пък и по-логично е да спреш да му пишеш, обвързан е - сам също ти го е казал.
    Спрете с тия SMS, че момичето може да ги разбере по друг начин, ако попадне на тях.

Търси си втора "приятелка".
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Всички и казвате "забрави го, забрави го"... но имате ли си на представа колко е трудно ?????????

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ох, извинявай ама много мразя момичета, които след като разберат, че дадено момче, което ги кефи, си има приятелка, продължават да му пишат и още малко очакват и той да им обърне същото внимание...
    Остави връзката на хората на мира, дам, може да го харесваш... това не ти дава причина да се месиш в чуждите връзки... Ще си намериш някой друг за харесване, с тоя така или иначе дори не сте общували на живо

Мега фен Аватара на tori
    Какво ли може да иска човек от противоположния пол, който е обвързан и си чати и пише смс-и с теб по съвсем ПРИЯТЕЛСКИ начин? Дали пък не се е влюбил случайно!? Погледни реално на нещата - ти си няколко години по-малка от него, той е обвързан и се държи приятелски. Не ти дължи нищо, че да си му ядосана.

Ти сама каза, че сте си писали само като приятели. Не се е опитвал да те сваля и т.н. В такъв случай си е твоя вина, че си хлътнала по него при полужение, че си знаела как стоят нещата.
    Аз лично не виждам нищо нередно в това някой да има приятели от противоположният пол, докато е във връзка. А ако ти искаш нещо повече, то тогава наистина би било по-добре да стоиш на страна.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 10-30-2012 на 13:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си