Преди две седмици едно момче от училище ме добави във фейсбук, писахме си, разменихме си номерата. Всички ми казваха, че е голям играч и спи със всяка втора, но в това което си пишехме нямаше нищо нередно, никакви намеци. След това една приятелка ми каза, че си имал приятелка. Той нищо не ми беше казал, пък и във фейсбук не пишеше да е обвързан и затова не виждах нищо лошо в това да продължим да си пишем. Наистина много го харесах.
Докато преди два дни, лафим си ние (смс) и като го питах какво ще прави следващата седмица. Ни най малко не очаквах да ми отговори "Имам изпит за шофьорска книжка сряда, а останалото време ще се виждам с приятелката ми ''
Въпреки че знаех че има приятелка се шокирах. Отговорих му само "кой ден ти е изпита?" и след 3-4 съобщения не знаех какво да му кажа.
Как трябваше да реагирам? И сега просто не знам какво да правя. Искам да му пиша, но не ми се вижда редно. А и оттогава той не ми е пращал съобщение. Това намек за ''не ми пиши повече'' ли беше или какво? .....................