извинявай брат, нещо обърках, та та забърсах![]()
в сми по принцип си падам по тарЕкати, за т'ва се се бъркам с тях ')
Стига с тия банове, и без тва толкова малко хора останаха![]()
ами като се дразниш с всеки
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и той ли бе... и да.. що изяде бана
Прося си и аз бан, но защо да може да се ебава с едни, а с други да не може ? И в този ред на мисли наистина половината тийнпроблем трябва е в Африка. И като съм започнала да задавам въпроси:
защо часовникът ми е с 2h назад?
защо не мога да го оправя и как?
сещате се за кво говоря, нямах предвид точно това, което излезе от пръстите.
щот беше с твоя снимка за ав?
или пак ми бяга информация?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Всичко го взимаш много на сериозно, защо така? Се пак тва е просто форум..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
просто хората от неговата серия са тъпи
Офф, да е ...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Отдавна цъкнах на ''ПП'', но и да цъкам и да не цъкам подредбата пак ще си остане преебана. Поне в 10 теми досега съм срещала този въпрос, което доказва, че не съм единствената с този проблем. И не виждам честно казано какво лошо има да попитам... ? И защо като си СУПЕР модератор не вземеш да ми отговориш, ами се правиш на дървен философ, кацнал на гъза на географията ?