.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ХИВ

ХИВ

Така , паник бутона е натиснат. Целувки ,целувки .Захапки по устните , докато не ми текна кръв от една мини малка дупчица на устната . Партнира ми ( момиче ) ме целуваше , но като видя тая рана (кръв) ме облиза 2-3 пъти по нея .? Възможно ли е да съм прихванал нещо ?
    ПП.. Не сме заедно , не я знам отдавна . просто случката... ?

Единствено може тя нещо да е отнесла.
    Ще се притесняваш, ако ти имаш допир с нейна кръв.

Ами нямах допир с нейна квър? Просто ми каза имаш кръв и ме облиза ? Уат да фак , ни желание , ни твърдина остана ..
    Какво искаш да кажеш , да не бера грижа или ?

Не бери грижа.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    няма страшно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на stambelan
    Явно си пропуснал доста часове по биология.В противен случай щеше да знаеш, че устата съдържа най много микроби от която и да е друга част на тялото и как това как се хващат тези болести. Можеш да хванеш синдром на придобита имунна недостатъчност само, ако тя има такава и на нея и е текло кръв и е станало кръвосмешение.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нищо ти няма.

Дишай.

1. Не допускай паниката да те усвои, защото може да попаднеш на пипалата на жестоката депресия, която е убила повече хора от самия СПИН. От депресията се излиза трудно.
    2. На всички хора, които виждаш около себе си са се случвали подобни рискови ситуации.
    3. След месец и половина си направи изследване за СПИН за твое успокоение, не се срамувай от медицинския персонал, в такива времена живеем.
    4. Ако ти е трудно да се справиш сам, потърси помощ от психолог.
    5. Само спокойствие и силна храна. Успех!
    П.П. Ако мацката държи на теб, може тя да си направи изследване за СПИН за твое успокоение, ти от своя страна също заради нея.

И в допълнение на amorsito ще кажа - не докойсвайте чуждата кръв, не я ближете, не я мажете по собственото си тяло, не еакулирайте в устата на партньорката си и не позволявайте на партньора си да еакулира в устата ви, ако не сте сигурни в своя статус. Също така ще е по-добре, ако свързвате презерватива със секса, с него да асоциирате половия акт, а не да се оправдавате, че с презерватив не е приятно.
    Темата за кръвта не се свързва само с ХИВ, а и с Хепатит, който успешно се предава по кръвен път, както и много други гадили под формата на болести. Мислете, преди да предприемате действия с таквиа интимни течности.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си