Цитирай Първоначално написано от Alchemist Виж мнението
Аз не съм тук да го утешавам. Дали поема пишки или не само тя си знае, факта е че вече не са заедно и с такова сополито и разнежено мислене ще си седи по форумите и ще продължава да пие и да реве докато и зяпа снимките в фейса. Аз като МЪЖ който е бил в много подобна ситуация се чуствам длъжен да му кажа как стоят нещата независимо от всичко и да му дам съвет с думи който ми помогнаха на мен самият. Поне се опитвам да му помогна, докато ти седиш и ми се ребчиш с модераторските си права.
Нито ти се репча, нито ползвам модераторските си права. Напротив, най-учтиво (нещо, което очевидно ти е чуждо) те моля да се въздържаш от подобни вулгарни класификации.
Можеш да си полезен като го посъветваш да я забрави по друг начин, а не като я обиждаш. В крайна сметка, както ти казах, не знаеш за какво са се разделили, за да я сочиш с пръст. Възможно е и тя да страда за него.
Колкото до това, че седи по форумите - в крайна сметка, това е целта на форума, да споделиш каквото имаш да споделяш. Как другите може да го съветват културно да я забрави, а ти трябва да се правиш на "дръж ми шапката".
Като цяло нямам против съвета ти. Имам против начина, по който се изразяваш.