.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    Well fuck me, това бяха статии за мъже, защо ще чета за женска коса... Мислех, че е същото след като не са споменати продуктите Ви за мъжката коса. "Да живей химията!" предполагам?
    Няма разлика между мъжката и женската коса! :Д

Да, в домашните маски с яйца, кисело мляко и лимонов сок един куп химии, разбираш ли... И да, да живей химията, щом ползваш продукти за лице и гел за коса, значи и ти ползваш химия, пич. Какво лошо има в това ???
    Момиче ^^

мнения за Хининовата вода на Адда ? :P

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Знам, че това не е мястото, но една приятелка каза, че иска по-бързо да и порасне косата и аз и казах за хининовата вода... Преди малко се видяхме и каза, че баба й и е казала, че имала много химии и че може да окапе косата от него.. За химиите си е вярно, обаче за окапването има ли такива случаи?

Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Знам, че това не е мястото, но една приятелка каза, че иска по-бързо да и порасне косата и аз и казах за хининовата вода... Преди малко се видяхме и каза, че баба й и е казала, че имала много химии и че може да окапе косата от него.. За химиите си е вярно, обаче за окапването има ли такива случаи?
    Чак за окапване не знам, но може да има и такива случаи... Но пък нали знаете, че бабите малко преувеличават..
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на nor4eto99
    И тя ми каза, че аз ще съм отговорна, ако косата и окапе I'm gonna cry

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си