Първоначално написано от Luidgie Удоволствие.. болка... страдание - хммм забавно ми звучи, а на теб? Всичко това е свързано в един цикъл на задоволство.. разбира се, че звучи забавно
WindScar <3333 obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от xPafx Всичко това е свързано в един цикъл на задоволство.. разбира се, че звучи забавно ДОбре, защото си купих едни имитации на уреди за мъчение... и мисля че ще е много еротично да ги пробваме двете...
"Слънце грее, птички пеят Пръски мозък се сивеят В полето сред житата някому стърчат краката Спи детенце, спи си сладко взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от Luidgie ДОбре, защото си купих едни имитации на уреди за мъчение... и мисля че ще е много еротично да ги пробваме двете... Слагай кофа отдолу, от мен ще текат соковете на удоволствиетооо...
Първоначално написано от xPafx Слагай кофа отдолу, от мен ще текат соковете на удоволствиетооо... Е ти пък кофа... други неща си има за тая цел...
Първоначално написано от xPafx Слагай кофа отдолу, от мен ще текат соковете на удоволствиетооо... Айде разберете се вие двечките, но искам и аз да участвам, ще направим една тройка 4,5-часова, кажи ми когато го решите и двамата ще идем при нея.
Правила