- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет за връзката ми????
с приятелката ми сме заедно близо година с малко прекъсване до преди месец-два всичко си беше наред но тя се промени избягва да се целуваме измисля тъпи причини да не излизаме не говори много когато я попитам какво има и защо се държи така или казва че така ми се струва или просто сменя темата когато и се обадя ме отрязва за 1 минута с думите после ще ти се обадя и така и не го прави дайте някакъв съвет какво да правя
На свършване сте така май като гледам. Вероятно се чуди иска ли да е с теб или не и как точно да ти го каже.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
как точно да я попитам какво иска ако и кажа пак ще каже офф...стига държа се нормално или ще ти кажа ако искам да скъсаме
Седни и я хвани да говорите сериозно имате ли някакво бъдеще заедно или не, макар че на мен нещата ми изглеждат като скорошна раздяла.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
мисля че не е готова за сериозна връзка но не съм сигурен
Добре де, нали сте заедно от уж една година? Тази една година несериозна ли беше?
По-скоро си ѝ омръзнал вече.
shmatarok +1, не я заебавай, но знай, че тя ще го направи. Ако стане прекалено нагла, тегли и една майна и да се спасява. Не ти трябва на главата, ако ще се държи така.
Отдръпни се малко от нея. Ако усети,че те губи и продължи да не й пука - значи е време да приключите.. Има я вероятността да се чатне, че ще си съсипе връзката и да се пооправи.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Дошъл е края, ми се струва.
Поговори с нея, но според мен недей да храниш големи надежди нещата да се оправят.
точно това си мислех да правя пък ако продължи да не и пука ще и тегля майната![]()
иска да ступа нещата ,за да да може ти да й теглиш майната,те хората ти казаха по-горе -.-
Говорете сериозно, не и приемай оправданията.
Макар че държанието и е доста показателно..
поговорете си, твоята явно вече е изгубила интерес....дръж се като мъж, не омеквай много, щом ти върти номера. не ти трябва човек, който ще разваля настроението ти
![]()
Онзи ден се скарахме забеляза,че доста се ядосах и ся размекна на бързо и постоянно ме убеждава че мога да и имам доверие не била такава че да е с двама