.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на LadyTerrible

Angry Има ли вероятност?

Здравейте! Правих секс без презерватив на последния ден преди цикъл.Той не е свършвал в мен,но предеякулационната течност? По принцип ми е известно,че точно преди цикъл е най-малък шанса за забременяване,но ми е леко притеснено.Така казано трябва да ми дойде днес,но е възможно малко да ми закъснее,защото пих много витамин ц,бях болна.Последните 3-4 дни ме болеше коремът,както и снощи преди да го направим.По-запознатите,моля да дадат някой съвет.Пиша веднага,за да имам време да реагирам.Благодаря ви.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    1.Не е свършвал в теб!
    2.Ако ти е редовен цикъла - не би трябвало да си била в овулация.

П.П: Не знам защо си мисля, че ще ти закъснее.Освен витамините, като те гледам си и притеснена и по законите на Мърфи може да ти закъснее. Но пък щом последните 3-4 дни те боли корема - вероятно ще ти дойде навреме!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Напоследък имах доста стресови ситуации и съм под стрес,по принцип ми е редовен _+ 2-3 дни.

Притесняваш се без основание. Не е свършвал в теб, не си била в овулация... предполагам, че от тия стресови ситуации, за които казваш и от това, че си била болна може да ти закъснее. Просто се успокой.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен
    Недей се притеснява , всичко е наред .

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Притесняваш се без основание. Не е свършвал в теб, не си била в овулация... предполагам, че от тия стресови ситуации, за които казваш и от това, че си била болна може да ти закъснее. Просто се успокой.
    +1
    Дори и да ти закъснее, не е защото си бременна - не си! Я от среса ще да е, я от витамин ц-то ( чувала съм, че някой го пиели преди цикъл за да им закъснее, но не ми се вярва да дава ефект ).

шанса е по-малък от процент . а по принцип , колкото и редовна да е менструацията това в никакъв случай не означава , че и овулацията е точно на 14-я ден . може да е на 14-ти, може да е на 2-ри , това няма как да се контролира или да се разбере . също така има и до 2-3 месеца в годината в които яйчниците си взимат отпуск и няма овулация , но има менструация .

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от TrollWare Виж мнението
    Недей се притеснява , всичко е наред .
    +
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си