- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SMS-трогващ сърцето
Здравейте, имам едно малко проблемче.
Искам да пратя смс на момиче с което много много не се виждаме защото тя работи. Та целта ми е да и изпратя смс сега и да и разтопя сърчицето докато е на работа. Предполагам се досещате))
Благодаря предварително!!!!
Напиши нещо от някоя песен... толкова ли ти липсва въображение?![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Ами измисли си нещо ти за да е лично и да й трогнеш сърчицето... Винаги е по-добре, когато е лично...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хмм... би било много романтично, ако и цитираш част от лемата на Гаус, без съмнение ще и свалиш полинома до линейно уравниение.
Защо не едно просто " Липсваш ми "? Нужно ли е да е нещо сложно?
Много е важно да зададеш правилно въпрос, за да не получаваш подигравателни отговори. Аз лично не си падам по писането на подобни смс и подкрепям изцяло Wednesday666, тези две думички: "липсваш ми" казват много повече от колкото всичко друго което би написал. Казвайки това, ти и даваш възможноста да развихри въображението си. Сама да си каже нещата които се чудиш как да й напишеш. Кой по-добре знае на какво би се зарадвал някой ако не самият той ?
Все пак ако си решил да напишеш някоя банална глупост най-добре ще е да измислиш нещо сам. Помисли малко как би реагирал ако някой ти изпрати смс с които те накара да се почувстваш специален и след това съвсем случайно влезеш в някой форум и прочетеш същият този смс. На мен лично би ми станало кофти.
"Седя в парка и си мисля. Как може да ми е толкова горещо и в същото време да си виждам дъха ?! Явно мисълта за теб ми стопля не само сърцето, а и тялото."
"Повечето хора търсят партньор за секс. Аз обаче съм различен и няма да те потърся за това. Потърси ме ти !"
"Убожавам да се раздавам. Искам да ти дам цялта си любов ... урално. вагинално,анално! Обади ми се!"
Последно редактирано от krasimirstefanov : 10-30-2012 на 20:51
мъдри мисли и фрази. Странно е но познавам доста жени дето ценят повече подобни смс-и. Винаги съм им се чудел. С такива хора моментално си променям начина на държане, на говорене и очакванията ми си имат граница. Една забавна вечер и пожелание за всичко най-хубаво, принципно де. Дефакто и пожеланието е подобно на смс-а.
![]()
Е не вярвам някоя на сериозно да се кефи на подобни смс-иАко са ти от гаджето - окей, ама от някой скорошен флиртаджия...
Потрес
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
И все пак вие познавате ли се?
Измисли, де.
Момичето си е твое - познаваш характера й, какво й харесва, какво би я трогнало.
Напиши просто това, което ти идва от сърцето, по-трогващо от това няма.
Край на темата
:Д
аз някак пост, но ще се изкажа:Д
не е важно какво й казваш/пишеш. ако е влюбена в теб, всичко ще й се струва дълбоко/смислено/мило/значимо/етц.
успех!)
"искам да се видим колкото може по-скоро" върви ли? :Д
Боже, винаги когато получа смс от 100 реда, където пише как съм слънцето в нечий ден и всякакви други лирични простотии ме напушва толкова много на смях...
Защо винаги се опитвате да мислите някакви небивалици... едно "Обичам те", "Липсваш ми", "Искам да си до мен" .. са толкова по-въздействащи и сладки ииии тнт.. от колкото 1000 реда bullshits намерени в нета
Лъжи красиво бе момче ,това е всичко !! А й не е нужно да са от нета ,може да измислиш безброй празни думи !!
Пишеш й сутрин " Добро утро,миличка :*" сладко е или за лека нощ някакви ей такива да ти повярва,че мислиш за нея ау мяу и готово !
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Хора маи, Вие ептен(съвсем) изтъпяхте. Толкоз, един смс да не можеш да измислиш, това си е смешно бе човек...![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Жено, колегата ми пръдна и след това гръмна светкавица.
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.