.
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Threaded View

Много е важно да зададеш правилно въпрос, за да не получаваш подигравателни отговори. Аз лично не си падам по писането на подобни смс и подкрепям изцяло Wednesday666, тези две думички: "липсваш ми" казват много повече от колкото всичко друго което би написал. Казвайки това, ти и даваш възможноста да развихри въображението си. Сама да си каже нещата които се чудиш как да й напишеш. Кой по-добре знае на какво би се зарадвал някой ако не самият той ?
    Все пак ако си решил да напишеш някоя банална глупост най-добре ще е да измислиш нещо сам. Помисли малко как би реагирал ако някой ти изпрати смс с които те накара да се почувстваш специален и след това съвсем случайно влезеш в някой форум и прочетеш същият този смс. На мен лично би ми станало кофти.

"Седя в парка и си мисля. Как може да ми е толкова горещо и в същото време да си виждам дъха ?! Явно мисълта за теб ми стопля не само сърцето, а и тялото."

"Повечето хора търсят партньор за секс. Аз обаче съм различен и няма да те потърся за това. Потърси ме ти !"

"Убожавам да се раздавам. Искам да ти дам цялта си любов ... урално. вагинално,анално! Обади ми се !"
    Последно редактирано от krasimirstefanov : 10-30-2012 на 20:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си