.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: хай

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

хай

Кой от тези трите ще ми препоръчате ?
    SAMSUNG GT-S7562 GALAXY S DUOS

или
    SAMSUNG GALAXY ACE 2

или
    HTC ONE V
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    и трите са боклук
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Според мен най-хубавия от тези е Samsung Galaxy ACE 2, защото е с двуядрен процесор, с повечко рам памет от другите. Но пък ако искаш телефон с поддръжка на две сим карти, то първия телефон е краля на двусимките.

П.П - Двусимката не поддържа работа на двете карти едновременно, ще трябва да си ги превключваш от менюто.

П.П 2 - Ако не ми благодариш, 10 години на сухо да седиш.
    Последно редактирано от TheNormalGuy : 10-29-2012 на 17:40

Мега фен Аватара на machoka
    ей силванко!

Не съм имала htc, но съм имала SAMSUNG. Обезателно - htc!

2 или 3.
    You're everything I thought you never were
    And nothing like I thought you could've been
    But still you live inside of me
    So tell me how is that

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Тука ще получиш отговори базирани на външен вид, приложения и т.н.
    Всеки, който разбира от телефони изобщо няма да погледне третия. Прегрява ужасно бързо. HTC са с алуминиев панел, който задържа страшно много топлина, галакситата поне са пластмасови, но лесно правят всякакви дефекти. Изключват се и се включват сами, сами избират кои съобщения ще изпратят и кои не - нищо, че имаш перфектен сигнал. Моя наскоро почна да ме преебава (седи си включен, но всъщност като ми звъннат дава, че е изключен)
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Duos-a отпада ...май ще си взема htc-то
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    HTC са с алуминиев панел, който задържа страшно много топлина, галакситата поне са пластмасови,
    E по-голЕма глупост не бЕх чувал

Х'алуминия е добър проводник на топлина и отделя топлината значително по-бързо от пластмасата
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ползвал ли си някога htc и галакси, за да ги сравниш? HTC-то го носех на 1-2 месеца на поправка защото ми прегряваше ужасно много и на моменти блокираше, та чак не можеше и да се включи. А за менюта и такива неща няма да говоря, че все едно играя майнкрафт.
    Галакси >>>>>> htc
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Ползвал съм ХТС и Галакси, да някои ХТСта прегряват. НО твърдението ти за пластмасата която отделя топлина е просто тъпо :Д и звучи смешно.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

HTC One V от трите.
    Galaxy Ace 2 е добър, но със смотан чипсет (малка поддръжка) и сравнително бавен двуядрен процесор.

Препоръчвам ти да да изчакаш малко да падне цената на Galaxy Nexus. След като са обявили новия Nexus 4, старият Nexus ще падне до доста приятна цена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си