Кой от тези трите ще ми препоръчате ?
SAMSUNG GT-S7562 GALAXY S DUOS
или
SAMSUNG GALAXY ACE 2
или
HTC ONE V
![]()
Hostis Honori Invidia
и трите са боклук
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Според мен най-хубавия от тези е Samsung Galaxy ACE 2, защото е с двуядрен процесор, с повечко рам памет от другите. Но пък ако искаш телефон с поддръжка на две сим карти, то първия телефон е краля на двусимките.
П.П - Двусимката не поддържа работа на двете карти едновременно, ще трябва да си ги превключваш от менюто.
П.П 2 - Ако не ми благодариш, 10 години на сухо да седиш.
Последно редактирано от TheNormalGuy : 10-29-2012 на 17:40
2 или 3.
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥
Тука ще получиш отговори базирани на външен вид, приложения и т.н.
Всеки, който разбира от телефони изобщо няма да погледне третия. Прегрява ужасно бързо. HTC са с алуминиев панел, който задържа страшно много топлина, галакситата поне са пластмасови, но лесно правят всякакви дефекти. Изключват се и се включват сами, сами избират кои съобщения ще изпратят и кои не - нищо, че имаш перфектен сигнал. Моя наскоро почна да ме преебава (седи си включен, но всъщност като ми звъннат дава, че е изключен)
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Duos-a отпада ...май ще си взема htc-то
Hostis Honori Invidia
Ползвал ли си някога htc и галакси, за да ги сравниш? HTC-то го носех на 1-2 месеца на поправка защото ми прегряваше ужасно много и на моменти блокираше, та чак не можеше и да се включи. А за менюта и такива неща няма да говоря, че все едно играя майнкрафт.
Галакси >>>>>> htc
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ползвал съм ХТС и Галакси, да някои ХТСта прегряват. НО твърдението ти за пластмасата която отделя топлина е просто тъпо :Д и звучи смешно.
Don't hate the hacker,
hate the code!