^ Тва пък изобщо не е вярноНе мисля, че цвета на кожата има много общо с красотата
![]()
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
ко рече ?! цвета на кожата няма абсолютно нищо общо с външността.. както едно момиче с много светла кожа може да изглежда ужасно нежно така и с по тъмна.. както едното може да има секси излъчване така и другото... няма значение цвета на кожата.. естествено да не си като минала през 5 солариума и с коса изрусена до бяло - е тогава вече цвета на кожата има значение,но не говорим за такива крайности
Цвета на кожата няма общо с външността? Я си го прочети и после виж кво съм написал горе и се върни. Има хора с генетично по-тъмен цвят на кожата, което не е същото като тен. Разбира се че атрактивността на един човек зависи от много фактори, но по мое наблюдение хората с генетичен тен са една идея по привлекателни. Въпрос на вкус е.
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
много добре знам - имам 2 братовчедки с по тъмна кожа и какво ? по тая логика само като сме с тен трябва да бъдем харесвани - айде моля ти се .. по горе ти дадоха периоди от време - и то големи периоди от време,когато бялата кожа е била повече .. дай сега и ние да кажем че е така ?! изобщо няма нищо общо... като си с по тъмна кожа нито ще ти се променят чертите и външния вид, нито нищо ... и да.. ти го каза - въпрос на вкус което е предостатъчно .. защото както има хора,които харесват тъмен цвят така и бял