.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: ;XXXX

Hybrid View

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ох хора.. просто тъмната кожа придава някаква екзотичност, която обикновено се харесва на повечето мъже ... Не става дума толкова за красота, а по-скоро за екзотичност ... Ти може да си красив както и с бяла кожа, така и с по-тъмна .. и да си по-грозноват пак по същия начин.
    На мен много пъти са ми казвали, че ме харесват на външен вид, защото изглеждам екзотично, заради по-тъмния си тен ... не щото съм уникално красива или нещо такова, просто изглеждам екзотично

Иначе до авторката .. няма нищо лошо в тъмната кожа .. и мен са ме бъзикали, защото съм по-тъмна.. преди време и аз много се дразнех, всъщност и все още искам да съм малко по-светла, ама човек трябва да се радва на това, което има и да се възползва максимално от него

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Ох хора.. просто тъмната кожа придава някаква екзотичност, която обикновено се харесва на повечето мъже ... Не става дума толкова за красота, а по-скоро за екзотичност ... Ти може да си красив както и с бяла кожа, така и с по-тъмна .. и да си по-грозноват пак по същия начин.
    На мен много пъти са ми казвали, че ме харесват на външен вид, защото изглеждам екзотично, заради по-тъмния си тен ... не щото съм уникално красива или нещо такова, просто изглеждам екзотично

Иначе до авторката .. няма нищо лошо в тъмната кожа .. и мен са ме бъзикали, защото съм по-тъмна.. преди време и аз много се дразнех, всъщност и все още искам да съм малко по-светла, ама човек трябва да се радва на това, което има и да се възползва максимално от него
    Да, точно тази дума търсех - екзотично. А това че искаш да си по бяла не го разбирам, това е генетичен дар и аз лично никога не бих си го заменил с нищо. Незнам дали не е някво съвпадение, но повечето (ако не и всички) хора който съм виждал с по-тъмна кожа (мен вкл.) имат и по-плътни устни. Ако това си ти на аватара ти, още веднъж затвърждавам това си наблюдение.
    "An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."

Follow me @Une vie d'excellence

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си