- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни терзания
Здравейте! Моя проблем е следния проблем-любов от разстояние... Имам почти едногодишна връзка с приятелката ми. Обичам я ужасно много и тя мен. Но преди един месец заминах да уча в Англия. Много ми е трудно... знам че и при нея е така. Всеки ден си мисля за нея и броя дните които ми остават да се върна там. Тя обаче смята, че няма да издържим дълго така. И въпроса ми е как да й обясня, че може да се справим. Аз съм тук два месеца и половина и се връщам за един месец после още два месеца и половина и пак се връщам за един месец. След това още два месеца и половина съм тука и вече се връщам за лятото за повече от 3 месеца... А тя постоянно ми повтаря, че незнае как ще я караме така 4 години... Вярно е, че ще уча тук 3 години, евентуално 4 ако запиша магистратура пак в Англия, но аз постоянно си се прибирам в България. Не е като да ме няма 3-4 години постоянно. Тя поства някакви неща в фейса от сорта на този който те обича винаги би намерил време и начин да бъде с теб и никога не би си тръгнал... А на мен сърцето ми се къса... Ужасно много искам да сме си пак заедно... да мога да гушна, да мога да я целуна... Защото едно нещо разбрах докато съм тук. Че тя е всичко за мен, тя ми е най-близкия човек. Надявам се да получа добри съвети и идеи!
Just being myself !!! If you don't like me, F*CK OFF! =]