- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо защо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
скат
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
Какво е това? И защо?!
Защо?!
Ако е за хелоуин, изплашена съм.. Да.
Това е шоколадово парти във варненска дискотека преди 2 дена...
Тук може да се видят повече снимки...
https://www.facebook.com/media/set/?...2196764&type=1
Мишинка
BrainDamage
В последно време не съм виждала по-бедняшко нещо.
*Ще прощава някой, че му използвам израза, ама пък си е точно на място*
Толкова ли няма кой да ги цапа и ближе и каквото и да е у дома, а вече и го правим по дискотеките? Слааабо и адски жалко.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
И аз бях в тази дискотека преди седмица и половина, беше яко и нямаше такива изцепки... но това вече ме ужаси... че и приятели във фейса ми казват, че било яко (facepalm)
Това е толкова пропаднало и това е от чалгата... не, че не слушам чалга, но това си е... :X
Мишинка
BrainDamage