- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
Нема кво да си дочитам, ма. Смерт за форумните мишки! Смерт за комунизма! Смерт за шопите! Казах!
А ако не съм дошъл с каруцата, какво правим??? Имам снимка на прабаба ми и прадЕдо ми на жАлтите павета след първата световна война... верно не може да се сравни с апартамент в центъра на Ямбол. : (
Въпроса не е толкова в това от къде си? Не съм аз човека, който парадира с БМВ и апартамент в центъра на ямбол, както и че Доктора от СЗ (?!?!) ми е личен приятел и т.н ахахахаххаха
Кво правим, ми значи си дошъл с галошите пеша и си бил толко беден, че си нямал и каручка даже. Покажи я тая снимка, аз показах мой снимки в агитката на Левски и доказах, че не лъжа. Никой досега не е показвал снимки ама иначе всички сте много големи...големи палячовци! Че и ще ме карате да си снимам апартамента и БМВ-то, ма кви сте вие, че да ви се връзвам на акъла бе. Стойте си там в миризливите и мизерни панелки, забутани на путката си майна в някой краен Шопски квартал и тихи ви искам!
Насра се с тия панелки...
Аз не живея в панелка, не съм дошъл с галошите, роден съм и съм израснал в центъра ... и сега какво правим?
Измисли нещо друго за мен. : (
Снимките в агитката на Левски, не са по-различни от тази, която аз показах на Лацио, ама ти не хвана иронията май...
с тия снимки доказа, че си бил на некъв мач и нищо повече
ахаххахахаХАХАХАХАХ
може би трябва да мога да вървя по вода, за да живея в центъра на София ли, к'во? хахаххахахахах
прав си Юлка, лъжа като циганин, не живея в центъра на София, всички живеем в панелки, само ти живееш в центъра и никой друг!
ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН :Д
АЛО, СЪОТВЕТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, МОЛЯ ПРИБЕРЕТЕ СИ ГО ТОЯ
ти май просто не разбираш,че никой не ти вярва на
1.големия апартамент в центъра на ЯМБОЛ (да ве,ЯМБОЛ,правилно прочетохте)
2.БМВ-то ти
3.парите ти (печатани на принтер в книжарница)
4."яките пички" (които да не би да наричаш ръцете си?)
5.ебахти бизнеса в не знам си къде
понеже все говорите за села, селяни и кореняци софиянци и т.н само да вметна, че по времето на вашите баби дядовци, а може би и дори по времето, когато вашите майки и бащи са били малки повечето квартали на София са били СЕЛА
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 11-06-2012 на 13:38
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
ако беше нормален човек,ти щеше да сперш да пишеш
но явно продължаваш да претендираш че си много богат и не знам си къв
без да те видя на живо с всичките тея неща няя как да стане
(въпреки,че ще наемеш апартамента за деня,колата и нея..пари ще ползваш от фейковете дето ги пилееш по чалготеките,а пичките ще си ми ги показал още като се видим)
Май много малко хора осъзнават, че човек сам избира дали да живее като селяк или не, без значение дали живее в село Микрево или в София. Друг е въпроса, че когато някой се премести от село в големия град би трябвало да се съобразява с новата обстановка, а не да продължава да живее като на село и да си хвърля боклуците в реката под тях примерно. И все пак има места в които простащината и селящината са нещо нормално и ЯМБОЛ е едно от тях![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Afternoon
не че искам да ви се меся в спора или нещо ама то в ямбол освен гарги и мъгла нищо друго няма, една панелка в центъра сигурно струва 15 хил. лв няма база за сравнение просто, колко струва една къща в ямбол и един ап. в софия ...
Законът е закон,
но той врата в полето е
Ами като не искаш защо се месиш? Ти ходил ли си някога в Ямбол, че говориш? Или даже на снимка не си го виждал? Няма спор, че в София в ЦЕНТЪРА апартаментите струват по-скъпо. Моят апартамент е 105кв.м на ул. Д.Благоев 17 вх.в ет.4 ап.80 на 100 метра от центъра. Не е панелка и е оценен на 100 хиляди лева. А дори най-жалките панелки в крайните квартали почват от два пъти повече, oтколкото ти каза, т.е от 30 хиляди лева. Затова не се обаждай като не разбираш...
Момченце, ти си клиничен случай бе. Написал съм 105 кв.м. какво не можеш да разбереш? Какви ти 10,5 кв.м? Чисто и ясно съм написал колко ми е голям апартамента. Не можеш да разбереш с едната си мозъчна гънка ли? Айде стига си се правил на тъп, молим. В боксониери живеят само бедняците като теб, даже няма те питам колко ти е голяма панелката защото знам, че ще ме излъжеш. Но съм сигурен, че е не повече от 50 кв.м.![]()
Цигани има навсякъде, във абсолютно всеки град и село. В Ямбол има една циганска махала, която не е особено голяма и едва ли има повече от 5-6 хиляди цигани. Това е при условие, че градът по официални данни е 80 хиляден. А в Шопия знаеш ли колко ДОСТА повече мангали има?
Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 14:11
виждам, че няма смисъл да пиша повече
Законът е закон,
но той врата в полето е
Нали съм дал адрес, не четеш нещо ми се струва? А снимки на БМВ-то и на апартамента няма да правя. В момента съм извън града и въобще нямам намерение да се връщам специално за да им правя снимки, за да мога да докажа на някакви рандоми във форона. Давал съм снимка на БМВ-то в една друга тема, намери я след като си толко любопитен. И стига с тая къща, нямам къща. Само селяците живеят в къщи. Аз имам апартамент.![]()
Ти освен на тва гостуване в Сливен (което е доста далеч от Ямбол), другаде ходил ли си? Аре нека не е в чужбина, но поне някоя твоя снимка от Герена дай? Или от дербито.
Последно редактирано от DarkTemplar : 11-06-2012 на 14:17
Welcome to the Jungle...