- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
Не всеки има средства и възможност да ходи на дербита от Варна до София...
Ако живеех в София, мислиш ли, че нямаше да ходя редовно по мачовете? Щях да ходя, но не и когато живея на 500км и трябва да пътувам по 14 часа минимум и да давам по 50 лева за път всеки път...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
По противни са ми селяците като теб, които са дошли с каруците от село и се мислят за големите граждани. Залагам си БМВ-то, че цялата ти рода до девето коляно са селяни, дошли от някакво забутано село. Ела го изгори Ямбол като си толко ербап, чакам те. Ама ще си останеш само с писането по форумите и солидният аргумент "Аз съм от София". Ми то всеки селянин може да каже, че е от София и какво от това? Ебааааааааааси гордостта, да си от София...
Дъното си го стигнал ти откакто си се родил. Тъп, прост, беден, нереализиран, лъжлив комунист и живееш в панелка...то от тва по-надолу и да копаеш не можеш да стигнеш.
Ти па ква си, че снимки да ти давам ма? Смазали сте вие...форумни мишки силни само по форумите. Колкото и да църкате грам не може да ме засегнете по какъвто и да е начин. Нека съм селянин, нека живея в голям апартамент в Ямбол, нека си карам БМВ-то, нека си изкарвам яките кинти, нека да чукам най-яките пички, па вие ме смазвайте във форона.![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 12:26
Ейц ... и продължава.
Деба, колко си жалък. Ама много!
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Последно редактирано от FunkyPie : 11-06-2012 на 12:29
Нема кво да си дочитам, ма. Смерт за форумните мишки! Смерт за комунизма! Смерт за шопите! Казах!
А ако не съм дошъл с каруцата, какво правим??? Имам снимка на прабаба ми и прадЕдо ми на жАлтите павета след първата световна война... верно не може да се сравни с апартамент в центъра на Ямбол. : (
Въпроса не е толкова в това от къде си? Не съм аз човека, който парадира с БМВ и апартамент в центъра на ямбол, както и че Доктора от СЗ (?!?!) ми е личен приятел и т.н ахахахаххаха
Ямбол, ти си мултифункционален бе. Хем си караш БМВ-то, хем ходиш по гонки, хем въртиш бизнес в София, хем чукаш най-яките пички, хем си на най-яките партита... хем киснеш по 24 часа във форона![]()
![]()
Я кажи за бизнеса, какво внесе последно твойта фирма "Кражби-разпродажби"?Да завиждаме и да кълнем, ние, мизерните бедняци от крайните квартали
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
ти май просто не разбираш,че никой не ти вярва на
1.големия апартамент в центъра на ЯМБОЛ (да ве,ЯМБОЛ,правилно прочетохте)
2.БМВ-то ти
3.парите ти (печатани на принтер в книжарница)
4."яките пички" (които да не би да наричаш ръцете си?)
5.ебахти бизнеса в не знам си къде
понеже все говорите за села, селяни и кореняци софиянци и т.н само да вметна, че по времето на вашите баби дядовци, а може би и дори по времето, когато вашите майки и бащи са били малки повечето квартали на София са били СЕЛА
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 11-06-2012 на 12:38
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Кво правим, ми значи си дошъл с галошите пеша и си бил толко беден, че си нямал и каручка даже. Покажи я тая снимка, аз показах мой снимки в агитката на Левски и доказах, че не лъжа. Никой досега не е показвал снимки ама иначе всички сте много големи...големи палячовци! Че и ще ме карате да си снимам апартамента и БМВ-то, ма кви сте вие, че да ви се връзвам на акъла бе. Стойте си там в миризливите и мизерни панелки, забутани на путката си майна в някой краен Шопски квартал и тихи ви искам!
ако беше нормален човек,ти щеше да сперш да пишеш
но явно продължаваш да претендираш че си много богат и не знам си къв
без да те видя на живо с всичките тея неща няя как да стане
(въпреки,че ще наемеш апартамента за деня,колата и нея..пари ще ползваш от фейковете дето ги пилееш по чалготеките,а пичките ще си ми ги показал още като се видим)
Май много малко хора осъзнават, че човек сам избира дали да живее като селяк или не, без значение дали живее в село Микрево или в София. Друг е въпроса, че когато някой се премести от село в големия град би трябвало да се съобразява с новата обстановка, а не да продължава да живее като на село и да си хвърля боклуците в реката под тях примерно. И все пак има места в които простащината и селящината са нещо нормално и ЯМБОЛ е едно от тях![]()
Сори, че имам живот за разлика от теб и мога да съчетавам работата с удоволствието. Ти да не си мислиш, че кисна по цял ден при Киров, когато има поръчки внасям, когато няма си щракам с БМВ-то и си правя квото си искам. Работата ми е точно за няколко часа и то предимно сутрин. Не правя дюнери по 12 часа, като някой хора тук. По 24 часа не кисна ами имам лаптоп и по всяко време, където и да съм, мога да вляза и да се позабавлявам с вас, мойте форумни шутове, велiките и могъщи шопи, живеещи в панелки, бедни и нереализирани, но все пак шопи! И гордеещи се с това!
Не съм нормален да, щото няма да си мълча като някакви жалки нищожества лъжат най-нагло по мой адрес и ме обиждат. Отрепките полудяха от завист точно след като направих на една стотинка мизерните панелки в които живеят. Серат кръв бедняците, че не могат да си позволят по-хубаво жилище, а някакво провинциално момче може да живее в огромен апартамент на центъра на съвсем приличен областен град.
Можеше да бъдеш по-идеен, Юлка. Можеше да кажеш че пишеш от бордовия на БМВ-то и то докато караш с 220 по магистралатаРазрешавам ти да го използваш когато те сгащят натясно в някой друг форум
Сигурен съм че не след дълго ще се случи защото ти лъжеш на 100 различни места
Afternoon
не че искам да ви се меся в спора или нещо ама то в ямбол освен гарги и мъгла нищо друго няма, една панелка в центъра сигурно струва 15 хил. лв няма база за сравнение просто, колко струва една къща в ямбол и един ап. в софия ...
Законът е закон,
но той врата в полето е
Като на олигофрен специално за теб ще ги оградя, ето:
http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1352210161z.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1352210191r.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1352210216c.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer...352210260v.jpg
Ами като не искаш защо се месиш? Ти ходил ли си някога в Ямбол, че говориш? Или даже на снимка не си го виждал? Няма спор, че в София в ЦЕНТЪРА апартаментите струват по-скъпо. Моят апартамент е 105кв.м на ул. Д.Благоев 17 вх.в ет.4 ап.80 на 100 метра от центъра. Не е панелка и е оценен на 100 хиляди лева. А дори най-жалките панелки в крайните квартали почват от два пъти повече, oтколкото ти каза, т.е от 30 хиляди лева. Затова не се обаждай като не разбираш...
виждам, че няма смисъл да пиша повече
Законът е закон,
но той врата в полето е