- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
прекрасно си се настанил,на възможно най шумното място
Не бих казал, че е шумно. И дори и да е аз съм свикнал и не ми пука. Нека ми е зле.![]()
Вътрешно в себе си знаеш, че лъжеш. Не те ли е срам, честно? Кви са тия хора и къде точно живеят, ъм? Давам ти жокер -на 100 метра в едната посока е общината, на другата посока е така нареченият площад Боровец, на другата е видеозона Венера и на последната е пожарната. Да кажат до кое точно от тия неща живеят. Или направо ги прати да ме проверят пак когато кажеш, ще изляза на терасата да им помахам ако трябва.![]()
няма ли някоя чалготечка в близост до тебе?
Ето снимка на блокът, макар и малко старичка. Просто няма друга в нета:
http://prikachi.com/images.php?images/588/5463588v.jpg
Тоя блок не ми изглежда нито тухлен нито ново строителствоКато гледам снимката е от преди 89-та, а блока сигурно е строен няколко години преди това.. Да ти серем на новото 30 годишно строителство
Но дори да приемем, че е така и ти имаш апартамент в него... каква гордост, за Бога, е да имаш апартамент в Ямбол? Сметай какъв селянин си щом се хвалиш с това
![]()
![]()
Големия милиардер
![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
На мен ми бие на монолит и също не ми изглежда нов, а съдейки по колите (паркираните и тея по булеварда), както и по качеството на снимката, тва е снимано преди поне 20 г., може и 30. Бая нов блок, нищо соц. няма в него.![]()
Welcome to the Jungle...
Ахахах Ямбол щи дигна паметник харабия![]()
Creative Technologie
Ново строителство, обаче е строен в края на 80-те. Нееема проблеми.![]()
Welcome to the Jungle...
Да не говорим колко шумно, прашно и мръсно е подобно място. Все едно да живееш в някоя сграда на Цариградско.
Welcome to the Jungle...
Тая снимка е от края на 80-те бе дебили. Не мислите ли, че за 20 години са се промени доста работи? Нито е шумно, нито е прашно, нито е мръсно. Във всеки случай в центъра на Шопия е ДОСТА ама ДОСТА по-шумно. Както и в абсолютно всяка панелка, където и да е.
Така е, с новото строителство от края на 80-те.![]()
Welcome to the Jungle...
Палячо, понеже точно ти плюеше по соц панелките, а се оказа че и ти живееш в такавата да ти кажа да си знаеш, панелка от началото и средата на 70-те е хиляди пъти по-здрава и устойчива от такава, строена в края на 80-те. Няма да ти кажа обаче защо, да си размърдаш малко изпиления от амфет мозък
Милионерче, не се подигравай![]()
![]()
Това въобще не е соц панелка, а изключително здрав тухлен блок, сравнително ново строителство. Никога не съм казвал, че е от най-новите строени след 2000-та. Строен е обаче може би 20 години след твоята мизерна панелка. Никога не съм се оплаквал от шум, влага, хлебарки и т.н. Ти можеш ли да го кажеш същото за твоята жалка панелка, ама с ръка на сърце? Защото знам, че тука говориш напук и казваш на черното бяло само и само за да не изляза аз прав.
Мога, да. Между другото, единственият шум в целият вход го създава една селянка, която познай откъде е? Не можеш ли? От Ямбол![]()
Виж в гугъл мапс на "твоя" булевард каква тухлена кооперация намерих
http://www.panoramio.com/photo_explo...c&user=2255911
Да правиш разлика между това и твоя чугунен блок?Между другото, бих се радвал да живея в нещо подобно на това... Но не и в Ямбол разбира се
![]()
Можеш бе, сигурно. Пък и не дай си боже да ти гръмне газова бутилка в панелката:
http://az-pitam.org/nk/?p=48
"Сградата е на 23 етажа, конструкцията е безскелетна – т.е. стенните панели са носещи и на тях стъпват хоризонтални подови панели. Нищо особено, в София има много такива."
![]()
![]()
![]()
![]()
О, каква изненада. Не съм очаквал, че ще кажеш, че е от друг град. Блокът ми не е чугунен а е тухлен. Но ти дори каза преди малко, че е панелка, така че ми е ясно колко разбираш. Последно тухлен ли е, чугунен ли е, или е панелка? Тая тухлена кооперация е поне 10 години по-стара от моя блок и въобще не е по-добро място за живеене. Критериите ти са тотално сбъркани...
Бих дошъл някой път само за да се запозная с Джесика. Защото е една от малкото хора в тоя форон, които ме кефят.
Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 15:37
Насра се с тия панелки...
Аз не живея в панелка, не съм дошъл с галошите, роден съм и съм израснал в центъра ... и сега какво правим?
Измисли нещо друго за мен. : (
Снимките в агитката на Левски, не са по-различни от тази, която аз показах на Лацио, ама ти не хвана иронията май...
ШЕ ПУКНА ШЕ ПУКНА ШЕ ПУКНА хахахХАХХАХх
ХАХАХХАхАХ
хХХАХАХАХАХХАХАХА
МОЖЕ ЛИ БЕ АХХХАХАХХАХАХх
ШЕ ПУКНА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХАХАХХХ