- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
аз просто си се смея, както и повечето, които пишат в темата предполагам, нито ше доказвам на някой нещо, нито се хваля с нещо, нито имам причини да лъжа![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Дайте снимка на японското БМВ от Перник![]()
Creative Technologie
То в темата само Ямбой се хвали с жилището си, колата си, бизнеса си и какво ли не още.
А на външен вид го докарва като par excellence умствено изостанал унтерменш, кандидат за слава от "Най-мразим селски пръчки и леопардови щампи" с "лошия" поглед ака. "много ще ви бия с голо дупе по ташаците"
Grumpy old madman
Обаче Ямбол имам чувството че някой бая време му е седял на главата и се е сплескал от шкембето надолуАма така е, той си кара бавареца и дебелее, а ние бедняците ходим пеш
![]()
Само да кажа че тоя така ви върза да напишете кусур страници и единственият по-успешен трол в тоя форум би бил илко хД
Always wanna play but never wanna loose
http://prikachi.com/images/291/2845291O.jpg
че даже е скрил и номера 'убавеца, да не би случайно да издирим японеца, дето го кара
ако не си запознат с личността му наистина би си помислил че е трол, ама истината е че просто е мазохист, палячо който няма кво да прави освен да си измисля живот и да гледа как ше реагират другите на това
http://blogs.yahoo.co.jp/sb250x/folder/906774.html
малко по-надолу в страницата :д
Замислял ли си се че това може да са един и същи човек ;О
ПП. ЯМБОЛСКИЯ ИЛКО
Always wanna play but never wanna loose
При Илко имаше една култова тема, където Мачока за 3 дни беше без админски права. Илко удари гз в тавана, че той бил причината понеже бил писал мейли на инвестор. Смях и сълзи беше темата. После Мачо се върна и Илко както пишеше яко мнения млъкна. От тогава спря да проповядва и ДОИП.
Grumpy old madman
тва го помня и беше култ
Мнозинството от хора не ми вярват, защото не искат да понесат болезнената истина, че са отрепки и нищожества и живеят в панелки, а аз живея в голям апартамент на центъра на града. Какви доказателства са били показани? Показа ли тоя чешит грозен темите, в които уж съм се бих хвалил в два различни форума със скъпи коли и с говорители за хиляди левове - не. Показах ли аз снимки с агитката на Левски, на които се вижда, че съм в напълно приятелски отношения - да. Аз съм тоя, който доказва, че е прав. Неговото са празни приказки и му се връзват само ретарди като теб, или като жалкия дюнерджия, или като ония двете овци, дето едната живее в къща а другата в панелка и затова им отърва да му се връзват.
Чичка, ебахти завистта бе. Тая снимка 1000 пъти я постна. Яд те е, че тениската ми Dsquared, маратонките ми Nike и дънките Армани струват повече от целият ти смешен гардероб.
Ще доказваш на мен, чакам ти темите от Бгаудиоклуба и Тунинга, където съм се хвалил. Бездарен лъжец такъв. Ще ги покажеш ли някога? Имаш причини да лъжеш защото се засегна от думите ми за панелките. Всеки би го забелязал това, но не й хомо дружките ти, които ти вярват и ти се кефят на безумните лъжи...
Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 23:06
http://befashionbg.com/ - всичко общо за 100 лева
Ама така е. Язе съм бедняче и не можем да си позволим такива изискани марки![]()
Grumpy old madman
Как реши, че съм селянин? Живея на центъра на града в огромен апартамент, а не в къща в някое село. Никога през живота си не съм имал село. Как смееш да ме обиждаш така без да ме познаваш? Като искаш да те повозя на бавареца дай снимка на ЛС и ще си помисля, макар че след тия обиди нямам особено голямо желание.![]()
Грозник, не така мислят малките мръсотиики в Студентски и въобще хилядите пичета, с които съм бил. Тва че ти я караш само на чекии и завиждаш яко си е твой проблем. Живееш в най-мизерния квартал в Пловдив ама и на тебе ти е много голяма работа, аре геч от тука.![]()
Къф ти е печелившия бизнес ?
Creative Technologie
Ох, колко е тъжно, че все още има хора, които си мислят, че дрехите с някви етикетчета на армани и всичките му производни ги правят готини и привлекателни. Тъжничко за теб, ямболски корифей на таз сложна игра - богаташкият живот.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
кози барабонки, скъпи маратонки...
А дънките утешителна награда от special olymics ли са ти?
Grumpy old madman
http://vbox7.com/play:f893447c30
Ето гледай след 00:22 точно ако не вярваш. Тениската му е абсолютно същата, само че бяла. Нали знаеш, че си служа с доказателства? Дънките са ми поръчани от luisaviaroma, бедняче. Гледай и завиждай. Носи си там турските якенца с нашивки, представяй си че са оригинални Стоун Айлънд и се утешавай.
Пусни сега скрийншотове с мейлите потвърждаващи поръчката.
бАрзо!
Grumpy old madman