.
Резултати от 1 до 25 от общо 444

Threaded View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin Виж мнението
    Абе ти освен "жалкар" и "Селяк" друга обида ползваш ли? Или пък въобще знаеш ли?
    Имам чувството че ми е заял реплея на стария walkman

Мнозинството от хора не ти вярват, понеже лъжеш супер здраво и показаха доказателства за това. Фактите, който ти изкарваш са леко казани "невъзможни" по начина по който ти ги съобщаваш та и въобще изобщо.
    RedArmy го знаем и знаем че няя за кво да не менти, но ето - идва един от село Ямбол и почва да се фука с въображението си.
    Затва ти искат снимки - за да ти повярват. Не че е гарантирано де...
    Мнозинството от хора не ми вярват, защото не искат да понесат болезнената истина, че са отрепки и нищожества и живеят в панелки, а аз живея в голям апартамент на центъра на града. Какви доказателства са били показани? Показа ли тоя чешит грозен темите, в които уж съм се бих хвалил в два различни форума със скъпи коли и с говорители за хиляди левове - не. Показах ли аз снимки с агитката на Левски, на които се вижда, че съм в напълно приятелски отношения - да. Аз съм тоя, който доказва, че е прав. Неговото са празни приказки и му се връзват само ретарди като теб, или като жалкия дюнерджия, или като ония двете овци, дето едната живее в къща а другата в панелка и затова им отърва да му се връзват.

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Ямбой се хвали, че са му дали жилище в центъра след като бутнаха предишното му - Блок 20 (google it)

На външен вид го докарван на синром на Даун. Толкова е зле, че и в special olympics тима не го искат понеже не е team player.
    Чичка, ебахти завистта бе. Тая снимка 1000 пъти я постна. Яд те е, че тениската ми Dsquared, маратонките ми Nike и дънките Армани струват повече от целият ти смешен гардероб.

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    аз просто си се смея, както и повечето, които пишат в темата предполагам, нито ше доказвам на някой нещо, нито се хваля с нещо, нито имам причини да лъжа
    Ще доказваш на мен, чакам ти темите от Бгаудиоклуба и Тунинга, където съм се хвалил. Бездарен лъжец такъв. Ще ги покажеш ли някога? Имаш причини да лъжеш защото се засегна от думите ми за панелките. Всеки би го забелязал това, но не й хомо дружките ти, които ти вярват и ти се кефят на безумните лъжи...
    Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 22:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си