- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
Веднага ти отговарям, о заблуден палячо такъв. Това беше някой от този форум, който ги тролеше и нарочно ме злепоставяше. В последствие бе разкрит, аз писах на Ангел и беше веднага изтрит с бан по IP. Това не съм бил аз и веднага можеш да пуснеш едно ЛС на Ангел, щом имаш рег там и да го питаш за случая с Александров от Ямбол. Питай го дали не бяха различни IP-тата на NeNoRMaLNiKa и Salamaris. Питай го дали NeNoRMaLNiKa не беше със софийско IP (о, каква изненада). И аз веднага те питам - щом това съм бил аз защо и до ден днешен пиша там и съм със завидна репутация? Защо никой друг освен теб не ме свързва там с този трол, който се представяше за мен? Как така пиша там същата година, по същото време с моя ник Salamaris и... нямам бан по IP? Нали се сещаш, че не възможно да пиша с 2 ника и като ме баннат по IP да продължа да пиша с единия? Това са пълни глупости и след като ти обясних как стоят работите очаквам да ми кажеш кой си от Бгаудиоклуба, щом си писал там? Мога да се логна веднага и да ти пиша от моя си ник, щом ми кажеш кой си. За да докажа пред всички как страшно нагло лъжеш. Айде чакам те. Чакам ти и от Тунинга темите...![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 14:32
Разбира се, ти си толкова известен, че вече и фейкове почнаха да ти правят.. Е няма как, така сте вие известните.. Виж на колко хора им направиха фейк профили във фейсбука.. На бербатов, на лили иванова, на преслава и... на теб![]()
момент, звъня в психодиспансера да вземат освен усмирителна риза и каишки![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Invalid argument. Обясних ти съвсем точно как стоят нещата и ъммм това ли измисли само? Абе ти нали уж пишеше в Бгаудиоклуба защо не пуснеш веднага едно ЛС на Ангел да го питаш дали не беше така както казвам? Аз си служа с доказателства, за разлика от теб. Или...чакай да позная? Нямаш рег в Бгаудиоклуба ли? Ебати смотания лъжец, айде закривайте го тоя, че тотално се изложи с лъжите и небивалиците си...
Не мисля, че той е този, който се е оплел в думите си...
И за разлика от теб, това което той казва съдържа някакво съдържание всъщност.. има смисъл, всяка една дума..
Ти пък, от друга страна, говориш много, но не казваш нищо, опитваш се да се защитиш, но затъваш още повече в дупката, в която се намираш..
Всички, които изчетоха всичко това, извадиха мнение за теб.. и повярвай ми..имам чувството, че мненията някак си..съвпадат.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3