Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
Веднага ти отговарям, о заблуден палячо такъв. Това беше някой от този форум, който ги тролеше и нарочно ме злепоставяше. В последствие бе разкрит, аз писах на Ангел и беше веднага изтрит с бан по IP. И веднага те питам - щом това съм бил аз защо и до ден днешен пиша там и съм със завидна репутация? Защо никой друг освен теб не ме свързва там с този трол, който се представяше за мен? Как така пиша там същата година, по същото време с моя ник Salamaris и... нямам бан по IP? Нали се сещаш, че не възможно да пиша с 2 ника и като ме баннат по IP да продължа да пиша с единия? Това са пълни глупости и след като ти обясних как стоят работите очаквам да ми кажеш кой си от Бгаудиоклуба, щом си писал там? Мога да се логна веднага и да ти пиша от моя си ник, щом ми кажеш кой си. За да докажа пред всички как страшно нагло лъжеш. Айде чакам те. Чакам ти и от Тунинга темите...
Разбира се, ти си толкова известен, че вече и фейкове почнаха да ти правят.. Е няма как, така сте вие известните.. Виж на колко хора им направиха фейк профили във фейсбука.. На бербатов, на лили иванова, на преслава и... на теб
момент, звъня в психодиспансера да вземат освен усмирителна риза и каишки