.
Резултати от 1 до 25 от общо 444

Threaded View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението

Ей жалко че форума не позволява повече емотикони, че и тези са прекалено малко за теб
    Когато съм писал в тоя форум, ти още си се чудел какво да лъжеш, когато ти прекарат интернет

За мен или за теб? Даваш ми някакъв трол, който се е представял за мен и твърдиш, че това съм аз, като на всеки нормален човек му стана ясно, че не съм бил аз. Психопат ли си бате? Казваш че пишеш в тоя форум, а упорито криеш кой си. Дали не си най-долният цигански лъжец? Нито някога си писал, нито някога си имал рег. Намерил си някакви работи с търсачката, някакъв трол представящ се за мен и упорито отказваш да се логнеш и да питаш Ангел дали това съм бил наистина аз. Логни се и го питай бе цървул дали Salamaris и NeNoRMaLNiKa са имали нещо общо и дали NeNoRMaLNiKa не е бил със софийско IP. Какво толкова ти пречи, не мога да разбера? Нали щеше да показваш къде съм казвал, че съм притежавал говорители за хиляди левове? Или го забрави това? Още не си показал и темите от Тунинга, където съм се хвалил, че карам скъпи коли. Въобще верно ли има някой, който дори мъничко ти вярва на изключително жалките ти лъжи и небивалици?!
    Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 14:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си