- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
С Иван Рачев сме приятели и си прав, че често я употребява тази дума за да храни такива мишоци като теб. С идентични характери сме и двамата много мразим такива нереализирани, анонимни мижитурки като теб. То няма и как да е иначе, разбере ли се кой си си свършен бате, съвсем отговорно го заявявам.![]()
He strikes again!![]()
![]()
![]()
![]()
Приятели сте с него, така ли? А той знае ли?Я бързо кажи на колко години е щом сте приятели? Айде почвай да налучкваш
Приемам +-5 години за допустим толеранс, даже и това е много щом сте приятели, но от мен да мине. Сега да ти кажа ли че му имам телефона и светкавично може да се докаже, че лъжеш (за кой ли път)? Щом сте приятели сигурно познаваш и Рухи? А той на колко години е? А в кой квартал на София им е ателието? Бързо, чакам!
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
И Рачев и Аспарух познавам лично и разбира се съм ходил в ателието на Етераудио. Ще ти отговоря след като ми кажеш кой точно от Бгаудиоклуба си. Нещо което чакам вече доста време, чакам и да покажеш темата в която съм се хвалил с говорители за хиляди левове и темата от Тунинга в която съм се хвалил, че карам скъпи коли. Звънни му по телефона и го питай за Александров от Ямбол и кажи какво е казал, айде.
Въобще нямам намерение да ти разкривам бизнеса си. След като ти не ми разкриваш кой си и продължаваш с лъжите по мой адрес какъв ми е стимула да го правя?
С Гугъл работиш ти, както и с търсачки по форумите. От там знаеш и за Рачев и за Аспарух и за Етераудио и за NeNoRMaLNiKa и т.н.![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 15:47