.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 444

Hybrid View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Абе ямбол, сега забелязах, че за трети път употребяваш думата "нереализиран".. Да ти кажа ли нея от кого си я научил и какъв долен копирач си? Толкова си тъп че дори не можеш да измислиш собствени наредби, а крадеш от Иван Рачев от Етераудио, който е почти толкова ненормален напушляк като теб
    С Иван Рачев сме приятели и си прав, че често я употребява тази дума за да храни такива мишоци като теб. С идентични характери сме и двамата много мразим такива нереализирани, анонимни мижитурки като теб. То няма и как да е иначе, разбере ли се кой си си свършен бате, съвсем отговорно го заявявам.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    С Иван Рачев сме приятели и си прав, че често я употребява тази дума за да храни такива мишоци като теб. С идентични характери сме и двамата много мразим такива нереализирани, анонимни мижитурки като теб. То няма и как да е иначе, разбере ли се кой си си свършен бате, съвсем отговорно го заявявам.
    He strikes again!
    Приятели сте с него, така ли? А той знае ли? Я бързо кажи на колко години е щом сте приятели? Айде почвай да налучкваш Приемам +-5 години за допустим толеранс, даже и това е много щом сте приятели, но от мен да мине. Сега да ти кажа ли че му имам телефона и светкавично може да се докаже, че лъжеш (за кой ли път)? Щом сте приятели сигурно познаваш и Рухи? А той на колко години е? А в кой квартал на София им е ателието? Бързо, чакам!
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Banned Голям фен
    He strikes again!
    Приятели сте с него, така ли? А той знае ли? Я бързо кажи на колко години е щом сте приятели? Айде почвай да налучкваш Приемам +-5 години за допустим толеранс, даже и това е много щом сте приятели, но от мен да мине. Сега да ти кажа ли че му имам телефона и светкавично може да се докаже, че лъжеш (за кой ли път)? Щом сте приятели сигурно познаваш и Рухи? А той на колко години е? А в кой квартал на София им е ателието? Бързо, чакам!
    И Рачев и Аспарух познавам лично и разбира се съм ходил в ателието на Етераудио. Ще ти отговоря след като ми кажеш кой точно от Бгаудиоклуба си. Нещо което чакам вече доста време, чакам и да покажеш темата в която съм се хвалил с говорители за хиляди левове и темата от Тунинга в която съм се хвалил, че карам скъпи коли. Звънни му по телефона и го питай за Александров от Ямбол и кажи какво е казал, айде.

Юлианчо, кои точно марки внасяш и от къде? Как се осъществява продажбата точно? Защо бе, момче, защо се закопаваш по тоя начин? Ти знаеш ли, че Киров не продава техника под 10 000 евро бе нещастник Кои са тия по-евтини продукти? Жал ми е за теб
    Въобще нямам намерение да ти разкривам бизнеса си. След като ти не ми разкриваш кой си и продължаваш с лъжите по мой адрес какъв ми е стимула да го правя?

Ямбол, ямбол, и с гугъл не можеш да се оправиш..
    С Гугъл работиш ти, както и с търсачки по форумите. От там знаеш и за Рачев и за Аспарух и за Етераудио и за NeNoRMaLNiKa и т.н.
    Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 15:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си