.
Резултати от 1 до 25 от общо 444

Threaded View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Никой не го интересува откъде си пазарил, бе странджански ръб И за панелка в Надежда само ше си мечтаеш, щото за бартер с наследствената ти къща в Ямбол ше ти дадат само клозет в Овча Купел
    Ще си мечтая за панелка в Надежда, като мога да живея в тухлен апартамент ново строителство 105 кв. м. на центъра на Ямбол ли бе? Живей си в панелката и се сърди на съдбата, която въобще не е била благосклонна към теб. Анонимен, лъжлив, нереализиран, прост, жалък циганин, който живее в панелка. Kолко повече да те преебе съдбата? И като се срути тая панелка ще идваш да ми чукаш на вратата да ми се молиш те подслоня в мазето, което със сигурност е по-голямо и по-комфортно от жалкият ти, малък соц апартамент. Ебахти жалкият тип си бате, честно съжалявам те. Напук казваш на черното бяло...

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    ау ти си голям играч бе майна
    Разбира се, девствените да не се обаждат. Като сте грозни и нямате пари да излезете на дискотека да забиете некое пиче какво пишете въобще бе?! Аз ли съм ви виновен, че си живея живота?!

Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    пхаха,де такъв късмет да живея в гадния стидентски
    ама чааакай,чакай
    нали беше ямболец?
    И все още съм си. Просто правя в момента бизнес в Шопия и изкарвам за един месец толкова колкото родителите ти са изкарали за цял живот.
    Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 16:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си