.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 444

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Чичка, ебахти завистта бе. Тая снимка 1000 пъти я постна. Яд те е, че тениската ми Dsquared, маратонките ми Nike и дънките Армани струват повече от целият ти смешен гардероб.
    Оле, какъв си красавееец .. Направо се влюбих!
    Не гледай, че пише, че съм от Софи - от Ямбол съм, и аз съм дива селянка като теб.
    Искам да ме повозиш в БМВ-то, нямам по-голяма мечта от това! ..

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Оле, какъв си красавееец .. Направо се влюбих!
    Не гледай, че пише, че съм от Софи - от Ямбол съм, и аз съм дива селянка като теб.
    Искам да ме повозиш в БМВ-то, нямам по-голяма мечта от това! ..
    Как реши, че съм селянин? Живея на центъра на града в огромен апартамент, а не в къща в някое село. Никога през живота си не съм имал село. Как смееш да ме обиждаш така без да ме познаваш? Като искаш да те повозя на бавареца дай снимка на ЛС и ще си помисля, макар че след тия обиди нямам особено голямо желание.

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Как реши, че съм селянин? Живея на центъра на града в огромен апартамент, а не в къща в някое село. Никога през живота си не съм имал село. Как смееш да ме обиждаш така без да ме познаваш? Като искаш да те повозя на бавареца дай снимка на ЛС и ще си помисля, макар че след тия обиди нямам особено голямо желание.
    Сериозно ли си такъв неандерталец ?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Аха, значи това, че живееш в центъра на града те прави гражданин? Я пак си помисли. Всеки може да живее а центъра, това не го прави гражданин, начинът на мислене те прави такъв.

Абе, ти сериозно ли си толкова спрял или само се правиш на такъв?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си