- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички ме мислят за грозен :((
на 15 си съм всички ми викат че съм бил плашило имам пъпки !! и това ми го натякват почти всеки ден и аз почнах да си мисля че наистина съм много грозен
За всеки влак си има пътници! Просто не им обръщай внимание. Мненията да си ги задържат за себе си. На 15 си нормално е да имаш пъпки в пубертета. Да не ти пука чуждото мнение. След време ще си намериш момиче ,което те харесва такъв какъвто си(ако вече не си го намерил).![]()
Почни да се поддържаш. Никой не си пада по занемарени хора.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Ако единственият ти проблем са пъпките, иди на дерматолог и попитай какво да ползваш, за да ти се изчисти лицето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мили боже...защо всички стават толкова повърхностни :X
5-6 пъпки не могат да скрият небесно-сини очи,или тъмна,гъста и мека коса...и все пак е по-важно какво е в пакета...покажи им,че красотата е и зад лицето![]()
Момче с ниско самочувствие ми е по-отблъскващо от момче с проблемна кожа...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ами щом много хора ти го казват, значи може да е така.... кой знае :д все пак не може всички да сте перфектни.... Пък и не знам, защо решихте,че е нормално да имаш пъпки?
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Отиди на дерматолог, за да се отървеш от тия пъпки.
Иначе, не ги слушай тях. Ти сам показваш, че нямаш вяра в себе си и не се харесваш, а това си личи от километри и тогава комплексарите влизат на ход и съсипват до минус безкрай, самочувствието ти, което и без това не е било особено много.
1во не се влияй от другите
2ро хората за гадни,свикни с тази мисъл
3то дерматолог,както казаха по-горе
4то те да не са перфектни бе? кои са те да ти казват грозен,плашило или каквото там? я хвани и тропни на маса бе -.-
Никой не е грозен ... ако се грижиш за външния си виж и се поддържаш, все ще има хора, които ще те харесват
Отиди на дерматолог, той ще ти помогне да се справиш с акнето. На 15 е нормално, всички сме го минали това, но въпроса е наистина да си поддържан. Самочувствието играе много важна роля, не се мисли за грозен.. приеми се такъв какъвто си, помисли как можеш да си помогнеш, да се самоусъвършенстваш. В повечето случаи не е въпрос на красота, а на подържаност.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако ти самият имаш нагласата, че си грозен, всички ще те виждат като такъв. Без значение дали имаш пъпки, брадавици, прекалено дебел си или прекалено нисък.
Не се влияй толкова от чуждото мнение.
Ако смяташ, че наистина имаш дерматологичен проблем, потърси помощ.
Ма кво ти пука за хорското мнение бъди себе си, според мен всеки човек готин и красив само че по свой си начин![]()
Що им се връзваш? Външността ли ти е приоритет в живота? Да не би великите хора да са слезли от корици на модни списания, айде бе, мъж ми билГоре главата
Ако само пъпките са ти проблем, отиди на дерматолог да ти даде нещо за твоята кожа. И направи нещо за външния си вид, нещо което да те накара да се чувстваш ти самият по-добре в кожата си. Ако ти самият се харесваш, и другите ще гледат на теб с друго око.
Все някоя някога ще те хареса...
Ходи на козметик да ти изчистват лицето, развий вкус за дрехи, вземи си хубав парфюм. Общо взето поддържай се и чакай да израстеш акнето. Тръгни и на фитнес или някакъв спорт.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В пубертета е нормално да имаш пъпки. На дерматолог обаче ще ти предпишат мазила. Иди се консултирай, но си оправи храненето. Както се къпеш от хигиенични съображения, така за акнето трябва да се храниш добре, да имаш здравословен сън и да изгониш стреса, за да се намалят. Пий вода, контролирай сладкото и количеството на храната. Намери си разни ексфолиращи кремове и избягвай да си миеш кожата на лицето със сапун (или поне не с много).
Спортувай, поддържай се и ще изглеждаш добре.
След това се замисли за самочувствието и ценностите си. Визията е нещо, но не всичко.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
ето една моя снимка преценете